21 Ağu 2012

Perrie Edwards Bayramda Zayn Malik'in Ailesini Ziyaret Etti

Little Mix grubundan Perrie Edwards, Ramazan Bayramı'nda Müslüman sevgilisi Zayn Malik'in ailesini ziyaret ederek bayramın ilk gününü onlarla birlikte geçirdi. Zayn'in akrabalarıyla vakit geçiren Perrie, bol bol fotoğraf  çektirmeyi de unutmadı. Fotoğraflara bakılırsa Perrie, aile üyeleriyle iyi anlaşmışa benziyor. Ayrıca griye boyattığı saçlarını da ilk orada görmüş olduk. Dinleri farklı olmasına rağmen sevgilisini yalnız bırakmayarak onun dinine saygı göstermesi ince bir davranış, değil mi?

58 yorum:

  1. Kırmızı ruj sürüyo ve herkez diyo ki avon kataloğu, onun kadar tatlı kmse yok.

    YanıtlaSil
  2. Hayır değil. Herkes kendi dinini yaşasın. Biz tutupta Cadılar Bayramı'nı kutlamıyoruz sonuçta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum sana kendisi gibi cadı birisini bulsun ve gitsin sonsuza kadar onunla cadılar bayramını kutlasınnn!

      Sil
  3. Neden gri'ye boyatmış ki saçlarını...
    Sarı saçı çok daha güzeldi.

    YanıtlaSil
  4. bencede sarı saç daha güzeldi.ailesiyle bu kadar yakın olması ilişkilerini gerçekliğini doğrular bu da inanmayanlara kapak olsun.

    YanıtlaSil
  5. "Adsız dedi ki...
    Hayır değil. Herkes kendi dinini yaşasın. Biz tutupta Cadılar Bayramı'nı kutlamıyoruz sonuçta.

    21 Ağustos 2012 13:03"

    Tabii ki öyle ama saygı duymak ayrı bir şeydir. Zayn'e "Bana ne, benim dinimde böyle bir şey yok, kendin git aileni ziyarete" de diyebilirdi.

    YanıtlaSil
  6. bravo perrieye. bi çok kişi nefret sömürüsü yapıyo ama kız iyi bence. perrie<3

    YanıtlaSil
  7. Yok artık hala saçma sapan konuşuyorsunuz.Kız ne yapsın size yaranmak için? Sizin için yapmıyor bile,kötü yorumlarınız umrunda değil onun.
    Ne Directionerım ne de Perrie fanıyım ama yeter artık bu kadar da saçmalamayın.Zaynle mutlu,Zayn sizin falan olmayacak hayal etmeyin boşu boşuna.

    YanıtlaSil
  8. TEEN-MZGN siqer xd xd xdééé!!é"".

    YanıtlaSil
  9. Burası bildiğin 1D sitesi amk asdsnmdnsjk

    YanıtlaSil
  10. Haber mi yok ne bu ya

    YanıtlaSil
  11. ÖZENTİLİĞİN ANASINI SİKMİŞSİNİZ

    YanıtlaSil
  12. Oha teenmgznin eski teması değil mi bu be :S

    YanıtlaSil
  13. Biseksuel olarak bu kızı çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  14. Perrie size birşey yapmadı. Zayn mutluysa bizde mutluyuz demektir. Tabi gerçek Directioner'lar için geçerli! Yine söylüyorum Perrie size bir şey yapmadı. Ondan nefret etmeyin. Ve.. Biraz saygılı olun. Hadi istediğiniz gibi Zayn, Perrie'den ayrıldı ne olacak. Ömrünün sonuna kadar öyle sevgilisi olmadan mı yaşaycak, ya da sizinle mi sevgili olacak? Biraz mantıklı olun ve saçmalamayı kesin. Zayn mutlu, en azından gerçek Directioner'lar anlasın şu gerçeği.

    YanıtlaSil
  15. EĞER PERRİE HAYAL ETMESEYDİ ZAYN'LE OLABİLİR MİYDİ SANKİ SİZ KENDİNİZİ HER HANGİ BİRİYLE HAYAL ETMİYORSUNUZ İNSANLARIN HAYALLERİNE BİRAZ SAYGI DUYUN BE !!!! SİZİ SEVİYORUM ZAYN VE PERRİE!!!!!FOREVER DIRECTIONER !!!!!!!!FOREVER YOUNG!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  16. aferin valla helal olsun

    YanıtlaSil
  17. perrie elimi öpersen sana 5 guruş veririm gızzzz zayn den uzak dur gafanı gırarım gızzzz saçın hiç güzel olmamıiş gızzzz uzak dur bu aileden nanayı yersin gızzzz !!!!!!!zayn malik aşkım

    YanıtlaSil
  18. Herkes herkesi sevmek zorunda mı? Sanki siz sevgi meleğisiniz?ZAYNNN<3<3<3 Hayallerimize de saygı duyun lütfen.!!!.İlişkilerine saygım var ama Perrie yi sevmiyorum...

    YanıtlaSil
  19. Ya onlar gerçekten mutlulaar..:D
    o yzdn artık karışmayın zayn hayranları:)))

    YanıtlaSil
  20. Perrie yle gurur duyuyorum mixer değilim ama bi directionerım ve bu o kadar çok hoşuma gidiyoki..pacth angels haklı.ayrıca diğerleride.biraz mantıklı olarak directioner gururunuzu gösterin.zayn mutlu bizde mutluyuzz....ve her zaman olucasssss!!!!

    YanıtlaSil
  21. perrie yi gerçekten çok takdir ettim kendi dini olmasada başkalarının dinine saygı göstermesi gerçekten çok hoş bir davranış. gerçekten mutlu oldum

    YanıtlaSil
  22. Zayn in eski saçı daha güzeldi , Perrie nin de. Ama böyle de güzeller.

    YanıtlaSil
  23. önceden sevmezdimama seviyorum kızı be helal olsun zayn yakında müslüman yapar ha bunu:)

    YanıtlaSil
  24. Hala sevmiyorum ve sevmeyeceğim onun yaptığı sadece yalakalık

    YanıtlaSil
  25. Zayn bunda ne buluyor anlamıyorum...

    YanıtlaSil
  26. yakalalik diyen perrie yi ne kadar tanıyorsun da böyle konuşuyorsun. insanları tanımadan yorum yapmada üstünüze yok ha.. Perrie fani da değilim haterı da değilim ama kısa bi biyografi okuyup -ki kiminiz onu bile okumadı biliyorum- gelip de perrie pislik, perrie yalancı, perrie zayni sevmiyor, perrie yalaka demeye HAKKINIZ YOK, KIMSENIN YOK !

    YanıtlaSil
  27. ya vALLAHa directioner nefreti seni dahada costurdu serefsiz

    YanıtlaSil
  28. Hiç kimse Perrie'yi sevmek zorunda değil ama Perrie hayranları daha çok baskı yapıyor gibi ''onu sevin'' gibisinden...

    YanıtlaSil
  29. Şu 1d'ye sokam ya iğrenç bi grup

    YanıtlaSil
  30. bana adalet demeyin dünyada 7,56292195659 kız var ama onlar 5 kişi ile evlenicek BANA ADALETTEN BAHSETMEYİN !!!!11birbirbir11111!!! :/

    YanıtlaSil
  31. Sen şu 1D ye sokucam diyen şahıs öncelikle yazmayı öğrende gel o '1d' diye yazılmaz 'd' büyük olmalı. sonra şu an ne rekorlar kırıp sevildiğine bak. en son aynaya bak ve söyle "one direction başarılı bir grup ve sevgililerine saygı duyuyorum asıl iğrenç olan benim" directionarlar bir olup seni bulursak fena benzetiriz adam ol :D yueahhh .....

    YanıtlaSil
  32. olum kesin lan yorum yapmayın mk zayn size bakıcak mı mk şarkılarıyla büyüyün ufalmayın lan terbiyesiz anti directionarlarrrrr !!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  33. siktiklermn bilmem neleri lan bu little mix hepinizi birbirne düşürdü hahhahahaha :D

    YanıtlaSil
  34. Çok saçmalıyosunuz bi zayn kimseyle sevgili olmasın bizim olsun mu diyoruzz sadece bu kız ona uygun değill bula bula bunu mu buldu
    malın tekiii bi zayne bakın bide onaaa farkları ortada!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  35. zayn yakışıklı ama gözü kör

    YanıtlaSil
  36. boş boş konuşmayın sırf zaynın gözüne girmek için öyle davranıyor onu çok sevseydi birkere müslüman olurdu bak siz görün bu ilişki biter

    YanıtlaSil
  37. ben sevgili onla

    YanıtlaSil
  38. ''Perrie size birşey yapmadı. Zayn mutluysa bizde mutluyuz demektir. Tabi gerçek Directioner'lar için geçerli! Yine söylüyorum Perrie size bir şey yapmadı. Ondan nefret etmeyin. Ve.. Biraz saygılı olun. Hadi istediğiniz gibi Zayn, Perrie'den ayrıldı ne olacak. Ömrünün sonuna kadar öyle sevgilisi olmadan mı yaşaycak, ya da sizinle mi sevgili olacak? Biraz mantıklı olun ve saçmalamayı kesin. Zayn mutlu, en azından gerçek Directioner'lar anlasın şu gerçeği.'' Diyen arkadaşım sende beyin var mı?Perrie ile çıktıktan sonra çocuk resmen hayattan bezdi.O demiyor muydu makyaj yapmayan vs kızlardan hoşlanırım diye.Pardonda Perrie'nin yaptığı makyaj 1 km öteden belli olacak kadar fazla.Hemde abartılı.Zayn'e göre prenses olabilir ama bana göre değil.Zayn demiyor muydu Müslüman biriyle evlenicem diye.İş evlenmeye doğru gidiyor.Aile ile tanıştırma ilk aşama sonra nişan vs nikah masasında.Evlendikleri zamanda sevebilicek misin acaba?Yani şunu demek istiyorum Perrie Zayn'in hayallerindeki kızın tam tersini yaşatıyor.

    YanıtlaSil
  39. Adsız dedi ki...
    önceden sevmezdimama seviyorum kızı be helal olsun zayn yakında müslüman yapar ha bunu:)

    İnşallah ya :D

    Perrie çok şeker ve bence Taylordan iyi yani

    YanıtlaSil
  40. i hate perrie edwards

    YanıtlaSil
  41. perrie den nefret ediyorum

    YanıtlaSil
  42. perria dan nefter edicem hep te öyle kalacak ama zayn olunca iş onu üzmek istememeeem

    YanıtlaSil
  43. zeyin cox gozelsen men azerbaycanliyam sizide burda vetenimde gozleyirem

    YanıtlaSil
  44. zayin cox gozelsinenden sonra ama:D

    YanıtlaSil
  45. Tamam bende koyu Directionerim ama hayal kurmayın.
    Zayn benim,kimseye vermem falan boş şey bunlar. Bırakın artık bunları.

    YanıtlaSil
  46. nedion lan sus bizle sevgili olmıcagını bizde bilioz heralde ama perrie ile ilişkisini desteklemioz bu sni ilgilendrmez amk perrie snden nefret ediormm fakat zayn seni cok seviorrm

    YanıtlaSil
  47. bende bir dırectıonerım, bende şuanda perrie'yi çook kıskanıyorum. ama bu zayn'in seçimi biz ona ister hakaret edelim ister çirkin filan diyelim bunu değiştiremicezz.
    Hem Harry ne demiş: Kural Bu: Sen Hayal Edersin Başkaları Yaşar.
    Evet biz hayal ediyoruz, danıelle, eleanor ve perrie yaşıyor!!

    YanıtlaSil
  48. ya bn de zayn i seviyorum ama sonuçta o benden 11 yaş büyük ve bu zaynin kendi seçimi

    YanıtlaSil
  49. Amerika'dakiler sokakta Rihanna,1D,Katy Perry falan görür biz sokakta şansımıza ancak Ajdar'ı görürüz!Buna adalet diyen adaleti alsında bir yerine so....!Her neyse!

    YanıtlaSil
  50. duyduguma göre perrie 42 yaındaymıs.ve ön taraftaki dişi ymuk yumuk zayn onu nasıl sevmmiş çözemedim.

    YanıtlaSil
  51. Perrie çok tatlıı :D

    YanıtlaSil
  52. çik iyi ve tatlı biri. :) directionerım

    YanıtlaSil
  53. kimse alınmasın ama perrie en çok nefreti görmesine rağmen hiçbir directioner'a kufur etmedi yada hicbir directionarla tartışmadı en çok saygıyı o hakediyor bence . Ayrıca ayrılsınlar diyorsunuz diyelimki ayrıldılar zayn ömür boyu sevgilisizmi yaşıyacak tabiki yeni sevgili yapacak ama siz ondanda nefret edeceksiniz o zaman sizinlemi çıkacak mantıklı konusun ya saçmalamayın !

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)