31 Tem 2012

Lady Gaga Benzeri: Lady Gagita

Başlıktan hiçbir şey anlamadığınızı biliyorum. Ama madem buraya kadar geldiniz lütfen bu haberi okumadan gitmeyin çünkü gerçekten ilgi çekici bir haber. Biliyorsunuz ki Lady Gaga bir çok genç insana ilham veriyor, hatta bazıları Lady Gaga'nın taklidi yapıyor. Bunlardan biri de Lady Gagita! Lady Gagita Filipinler'de yaşayn sıradan bir gençken Lady Gaga ve bir çok ünlünün taklidi yapmaya başlıyor ve Youtube'da çok popüler oluyor. Üstelik Lady Gaga'nın da bir çok sahnesinde yer almış. Gerçek ismi Vinzon olan 18 yaşındaki bu Youtube kullanıcısı çok yetenekli ve kendisiyle de Youtube üzerinde konuşuyorum. Üstelik çizim de yapıyor. Bence resimle bir göz atsanız ve kullandığı kanallara baksanız bir şey kaybetmezsiniz! Facebook sayfası için tıklayın.

8 yorum:

  1. KİMSE GAGA YI TAKLİT EDEMEZ O LADY GAGİTA DENEN ŞAHIŞ ANCAK GAGA NIN NEYSE ONU YAZMIYORUM EĞER YAZSAYDIM BUNU YAYINLAMAZDIN

    YanıtlaSil
  2. Bence baskalarini taklit etmektense kendi yolunu cizsin lady gaga bir cok seye moda oldu renkli saclar uzun topuklular vinzonda kendisi bisey uretmeli taklitci ozenti olmasin lady gaga tektir ve bidaha asla dunyaya onun benzeri gelemez <3

    YanıtlaSil
  3. o kız bir aptal GAGA yı kim taklit edebilir ki

    YanıtlaSil
  4. Gaga nın hiç bir şeyi olamaz ama kabul edin azcık benziyo özellikle "American Flag" fotosunda acayip benziyo.

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten çok benziyor.Resimleri de Lady Gaga'ya benzemiş ve tatlı olmuş.

    YanıtlaSil
  6. o taklitçinin teki hiç de tatlı olmamış s....k kız

    YanıtlaSil
  7. Ya kusura bakmayın ama iyi misiniz? Çocuk bir Lady Gaga hayranı ve bunları da eğlence için yapıyor. Taklit yapması kötü bir şey mi? Biraz büyüyün ya.

    YanıtlaSil
  8. O bir erkek ve Lady GaGa'yı seviyor..Onun taklidini yapıyor sadece..Eğer ünlü birisi olsaydı o zaman özentilik olurdu !!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)