2 Tem 2012

Kristen Stewart 'Robert Pattinson'dan Bebek Sahibi Olmayı İsterdim'

 Şu sıralar evlilik planları yaptıklarına dair dedikodular öne sürülen ve doğruluk payının olduğunu düşündüğümüz haberler çıktı Robert ve Kristen cephesinden. Şidmdi ise, Kristen'nın Robert'tan bebek sahibi olmayı istediğini duyduk.

"Kristen hamile bir konukla konuşuyor ve o Rob'dan bir bebek sahibi olmak isterdim diyor ," bir kaynak Use Weekly'ye.  "O çok havalı olduğunu düşündüğü  bir noktada bebeğin tekmesini hissetmek için kadının karnını dokundu.
Rapora göre, Kristen, aynı zamanda onun 11 yaşındaki Şafak Vakti rol arkadaşı Mackenzie Foy ile aşık olur.
O ve Rob, kendi Breaking Dawn'da ki kızı Renesmee'nin ebeveynlerini oynarken tanık olmuştur, ve "Kendi çocuklarını büyütmek nasıl olurddu diye sözederdim.Kristen eh, yapmayacağım derdi,. Bazen şaka olarak başlardı, ama biliyordu onları gerçekten düşünüyorduk. " 
 Hatta onların yönetmeni Bill Condon Edward ve Bella Cullen, Renesmee anne olarak etirtirmesine tanık olduktan sonra iyi bir anne olacağını kabul etti. O, "Gerçekten Rob baba dışında bir şey getirdi, ve Kristen özellikle daha koruyucu oldu" dedi.
İnşallah böyle birşey olur diye düşünüyorum ben. Sizce bir Robsten bebeği fena olmazmıydı?
 

3 yorum:

  1. ÇEVİri hiç güzel degil

    YanıtlaSil
  2. Çeviriyi beğenmedim ya sanki çeviri sitesinden lınıp koyuluş gibi düzenlenmemiş cümleler ...

    YanıtlaSil
  3. evet bari orjinalini verin ben kendim çeviriyim yada adam gibi çeviri yapan biri tekrar düzenlesin

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)