8 Tem 2012

Justin Bieber: ''Liam Payne Beni Kopyalıyor''

Yine olay yaratacak bir haberler güne başlamış olduk. Söyleyeceğim bir şey yok, sadece umarım bu haber önceki haber gibi olay çıkarmaz. Ve tabii ki, lütfen haberin altına küfür&hakaret vb. şeyler yazmayın. İşte Justin Bieber'ın 'We Love Pop' dergisine verdiği röportaj;
Şuanda herkes benim saçımı kullanıyor ve bu yüzden saçımı biraz değiştirmem gerekiyor. Saçımı değiştirdiğim zaman, herkesin aynı şeyi yaptığını düşünüyorum, bu yüzden değiştirmeye karar veriyorum.
Liam Payne'nin saçları hakkında;
Demek istediğim, benim saçıma benzemiyor mu? Çok benziyor. Sadece söylüyorum. Biraz kopyalanmış gibi görünüyor. Bu gerçekten çok belli. Sanki kopyalayıp yapıştırmışsın gibi.
One Direction Hakkında;
The One Direction harika çocuklar! Beraber takıldığımız zaman çok eğleniyoruz. Benim evime geliyorlar ve beraber havuzda takılıp müzik dinliyoruz.

83 yorum:

  1. Yanlış anlamayın ama Justin neden durduk yere one directiona taktı

    YanıtlaSil
  2. hmm.. aslında gerçekten benziyor..

    YanıtlaSil
  3. über sert olmuş bu :D

    YanıtlaSil
  4. Justin saçmalıyo bence.Justinden önce böyle bi saç modeli vardı o icat etmedi böyle bişeyi.Böyle boş boş konuşsun o.

    YanıtlaSil
  5. Yok yok cidden fazla olmaya başladın Justin.One Direction bu söylediklerine karşılık sana bir şey söylemiyor diye fazla insan yerine koydular diye havalanmaya başladın.Sende Zayn'nin saçını kopyaladın.Yabancı ülkeler bile Zayn'nin saçına en çok benzeyen saçı senin saçını oyla belirledi.O bişey dedi mi?Hayır demedi o demediyse sende bir şey diyemezsin.Hem Directioner Belieber kardeş olsun diyorsun hemde böyle laflar ediyorsun.İnşallah Liam yada başka bir üye sana cevap vermezde sende onlar hakkında kötü yorum yaparsın dahada küçük duruma düşersin.!!!!1 Şimdi yaptığın gibi insanlıktan çıkarsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçmalık Justin Zayn'in saçını falan kopyalamadı. Zayn'den önce Justin'in saçları öyleydi zaten.

      Sil
  6. Liam ünlü olmadan önce, Justin'in saçında benzetmeye çalışmış olabilir. Sonuçta sıradan bir insandı. Ama, şu andaki saçının Justin'in saçıyla ALAKASI YOK. Eğer bu kopyalamaksa, Justin de, Zayn'in saçını RESMEN kopyaladı. Kusura bakmayın ama, Justin bence HİÇ haklı değil.

    YanıtlaSil
  7. Ama bir gerçek var benziyo şimdi

    YanıtlaSil
  8. Justin uçuyo musun napıyosun sen ya? peki senin zaynın saçını kopyalayıp yapıştırman yetmezmiş gibi onun tarzı olan üniversite ceketlerine sarman ne oluyo? Yok hepsini döverim, yok liam saçımı kopyaladı?? Sabır ya..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jb 2009 da giyiodu kolej ceketini ayrica admin insanalri jb antisi uaptin sagol o sadece bensio dedi 1d yi seviomus ama simdi sukrediorm boyle jer seyi yanlis anlayan hayranlarida olmasi ni istemem nsitenizi en cok rakip edenlerdenim1d nin her iyi gseyini paylasiosunuz jb ye gelince kotu seyler hastaneye gider yardima yok anca selena ile

      Sil
  9. Justin zaynin saçını ne zaman kopyaladı ?

    YanıtlaSil
  10. Ensonneleroldu blogu benim için bitmiştir. Bu haberi yapan kimse onun ben...Anladınız.JUSTINI KÖTÜLEYİP DURMAYIN!O BUNLARIN HİÇBİRİNİ DEMEDİ! 1D HAYRANLARINI TOPLAMAK İÇİN BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN. HABERİ YAPAN HER KİMSE,ŞU AN SANA BİN TÜRLÜ KÜFÜR EDİYORUM HABERİN OLSUN.

    Ayrıca directionerlar kafanıza şunu sokun; JUSTIN,1D DEN ÖNCE VARDI. SAÇ KOPYALAN BİRİ VARSA LİAM VEYA ZAYNDIR. DEFOLUN GİDİN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum. Bu ne ya gündelik haber. Justin'i iyice kötülediniz. 1D yokken Justin vardı. Kötülediğiniz o çocuk Michael Jackson 'ın tahtına aday gösteriliyor. Esno bari haber yapacaksan en azından Belieberları ve Directionerları birbiririne düşürme.

      Sil
  11. evet benziyo yane directionerler atar yapmayın yani

    YanıtlaSil
  12. Sanki bu saç modelini o icat etti! gundeme girmek icin sacmaliyor sadece

    YanıtlaSil
  13. Bikere üniversite ceketleri modaydı bi tek 1D giymiyo onları !

    YanıtlaSil
  14. olabilir normaldir o saç modeli moda oldu artık . Justin o saç modelinin patentini almadı sonuçta .

    YanıtlaSil
  15. Bu konuda ne desem boş çünkü justin 1d ye acayip takmış bı durumda olduğu çok belli oluyo geçenlerde one direction ekibini dövebilirim iddalarındada bulunmuş (JUSTİNDEN NEFRET EDİOM...)

    YanıtlaSil
  16. zaynin saçının aynısı ypyo be. justin özentiden bska bse dqlsn!

    YanıtlaSil
  17. of lan çok abarttınız istediği saç stilini yapar. ona badarsan senin saç stillerini de önceden zac yapıyodu sende özentisin o zaman. -_-

    YanıtlaSil
  18. justin ne oluyor! neden bu aralar 1D'yle bu kadar uğraşıyorsun?? kıskanıyor musun onları? tabii baktın Liam'ın saçları seninkinden daha güzel hemen ortaya bişeyler atarsın

    YanıtlaSil
  19. bu sac sekli oncedende vardi kendi kendine gelin guvey olmasin etrafimdaki cogu oglanda vardi jb ciknadan ona ozgu degil yani ama severim bieberi one direction tektr ama

    YanıtlaSil
  20. Bir Belieber olrak buraya yorum yapan Belieber arkadaşlarıma sesleniyorum.Lütfen ESNO'yu Justin'i kötülemekten dolayı suçlamayı bırakın, çünkü bu haber dünyanın en ünlü sitesinde bile var ki bu haberi 2 gün önce orada okumuştum. Hem neden Justin'i kötülemek istesinler ki. Bunlar gerçekler ve ayrıca burada Justin kötülenmiyor. Tam tersine 1D'nin Justin'in saçını örnek aldığını gösteriyor,kötü olan birşeyi kimse örnek almaz zaten :)

    YanıtlaSil
  21. Hey hey! bir saniye noluyor ya. Haberde Liam Justin'in saçını kopyaladı yazıyor. Directionerlar Justin'e özenti diyor. Ne diyebilirim ki, Allah akıl fikir versin :D

    YanıtlaSil
  22. yok kas davası şimdi de saç davası yürüyün işinize gidin.

    YanıtlaSil
  23. Yemin ediyorum burda hiç kimsenin aklı başında değil.bir saç mevzusu mu?
    justine ettiğiniz laflarla daha da indirmeyin kendinizi aşağıya.

    YanıtlaSil
  24. Sıktın Justin gerçekten sıktın !!!!

    YanıtlaSil
  25. kusura bakmayın ama liamın bu tarz şeyleri kopyalamaya ihtiyacı olduğu sanmıyorum ve o saç herkesde olabileceği gibi liamda da var

    YanıtlaSil
  26. Justin gerçekten saçmalamış! Hiç sevmem kendisini ama gerçekten raydan çıktı artık. saç modelinin patentini mi almışta Liam'a laf atıyor? tamamen saçmalık.

    YanıtlaSil
  27. liamın bu tarz şeylere ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.justin bieberinde sürekli bunu söylemesi hoş değil.ayrıca bu bir saç herkesde olabileceği gibi liamda da var.

    YanıtlaSil
  28. Justin saç modelinin patentini almadığına göre isteyen istediği saçı yapar.
    Eğer bu olay özentilikse justinde boyfriend klibinde zayn'nın saçlarına özendi.

    YanıtlaSil
  29. Liam saç stilinde sanırım Taylor Lautner'i örnek aldığını söylemişti. Ayrıca Justin; Boyfriend klibinde Zain'in saçının aynısını kullandı! Kim kimi kopyalıyormuş?

    YanıtlaSil
  30. Belieberlar,artık anlayın şunu. Neden adminler böyle bir şey yapsınlar ki? Yani neden Justin'i kötülesinler? Olanı yazıyorlar. Birçok Directioner olabilir ama bunun yanında Belieber da çok fazla var. Justin artık çok olmaya başladı,sadece bunu diyorum.

    YanıtlaSil
  31. Justın acayip abartmışsın.Bence liamı kısknadı o yüzden bu nedenle dava açaçak.

    YanıtlaSil
  32. Ben bir Belictioner'ım ancak Justin eğer böyle birşey söylemişse çok üzülürüm.Çünkü bu saça sahip dünyada bir çok insan var.İnşallah aralarında kavga çıkmaz.:/

    YanıtlaSil
  33. justin sana ne oluyo ? birden havalara girdin daha liam X factor den beri saçı böyle ama artık uzadı ve sen çook kıskaıoosun zaynin saçını da sen çaldın zayn hiç birşey sölemedi bence şımarma !!

    YanıtlaSil
  34. bakın artık yeter justin kötü biri esnonun suçu ne aştı kendini bu aralar mal..uğraşmasın 1dyle kıskanç o.ç çip

    YanıtlaSil
  35. ne alaka ya justin liama laf yok

    YanıtlaSil
  36. düşünüyodum da acaba justinden niye nefret ediyorum

    YanıtlaSil
  37. saçmalamasın liam ünlü olmadan öncede böyleydi zaten alakası yok herkez aynı modeli yapıo zaten

    YanıtlaSil
  38. aa söleyene bakkk!! değiştirdiği saç modeli de zay ' in ama ya o nolcakkk???

    YanıtlaSil
  39. bir directiner olarak justinle karşılaştırılmasından bıktım artık.gerçekten ya justin niye taktı one direction'a??bence bu krşılaştırma çok anlamsız iki tarafta iyi işler başarıyor,seviliyor.bence artık bu olayların sona ermesi lazım.eminim belieberlarda ve benim gibi directinerlarda bu durumdan sıkılmıştır.şaç falan bahane olsa olsa kıskançlıktır bu.

    YanıtlaSil
  40. justlivemyworld9 Temmuz 2012 21:38

    Zayn'in saçını kopyalamadı! 1D bu kadar popüler olmadan öncede saçları öyleydi. Bunu demiş olabilir, çok doğru bulmadı ama kendince sebepleri olduğuna eminim.

    YanıtlaSil
  41. Ortada kopyalamak gibi bir şey varsa o zaman Justin de Paul Wesley'in saçını kopyalamış bence.

    YanıtlaSil
  42. ee zayn'ın saç modelini neden çaldın o zaman senn saç modelin , saçı uzun herkes o şekli verir ama zayn'ın saçı için saç özel kesiliyor yuh diyorum bu kadarıda pes justin !

    YanıtlaSil
  43. Justin biraz tutarlı olsan ...

    YanıtlaSil
  44. arkadaşlar justin liamdan daha küçük ve bu nedenle justin liamı kopyalıyo dimi ama ?

    YanıtlaSil
  45. burda bı sorun yok lıam onceden her genc gıbı nıall ı da bılıyorz ı-onlar belıeber oncedn onun sacına benzedıgını bende dusunuyrduma orda justn kullanack tam kelımelerı bulamamıs olmalı ban da bırz ole gelıyr sankı justn 1D hakkında konusmayı sevyr gıbı ama henz ortada bı sorun bıle yok kımse atarlanmasın ben tarf tutmuyrm sunku belıctıoner ım

    YanıtlaSil
  46. yürügit be sen liamı kopyalıyon

    YanıtlaSil
  47. Havalandı bu 1D'nin bu kadar kısa sürede bu kadar büyük başarı almasını kıskanıyor bence.

    YanıtlaSil
  48. justin kendini bisey sanıyor tmm bnde bir justin hayranıyım ama one directionu itiraf etmeliyim ki daha cok seviyorum ayrıca liam payne justin bieberden bin kat daha yakışıklı justine yüz verdikçe astarını istiyor bir tarafa justini koyslar diger tarafa one directionüyelerini emn olun one direction daha kalabalık olur ve bnde zayn'i secerdim zayn malik <3

    YanıtlaSil
  49. Justin, bence o g.tüne söz geçir, ve daha fazla kalkmasın. Sen kimsin de, Liam seni taklit edicek lan ! :@

    YanıtlaSil
  50. bir dakka susun yaa ne uzattınız ben şimdi olaya erkek gözüyle el atıyorumm.. ilk olarak bir erkek bir erkeği kötülüyorsa arada bir kıvılcım vardır yani kıskanma gibi bir şey.. zaten justin da ben kıskanıyom yerine bunu demiş zaa :D o saç şekli hep var belieb misiniz nesiniz bilmiiyom justin istediği zaman olursa olsun adele de önceden yoktu.. ama şimdi müziğin kraliçelerini zorluyor.. birde ben amrikada yaşıyorum ünlü arkadaşlarım var.. biri sanırım micheal jaksonun tahtını almak üzere dedi canıım ilk olarak bunu aklına sok justinı ünlü yapan sesi değil sempatikliğiydi zaten kimse sesini beğenmiyor billboard müzik ödüllerinde yarısını playback yaptı katy'ye (katy perry) söyledim bu ne saçma bişey yaptı diye. o da boşver dünya böylelerine kaldı dedi..

    YanıtlaSil
  51. yha bilip bilmeden konuşmyın bn justin in kitabını aldım filmini bile izledim justin'in saçı eskiden de öyleydi VE ONE DİRECTİON SONRADAN ÇIKTI!!!!!! O ÜNLÜ OLDUKTAN SONRA!!! İNSANLARI ELEŞTİRMEYİ BIRAKIN LİAM I DA BN ELEŞTİRMİYORUM BN DE ERKEK OLSAM KENDİME JUSTİN'İ ÖRNEK ALIRDIM HERHALDE LÜTFEN LİAM I DA GERÇEK HAYATTA TANIMIYONUZ JUSTİN'İ DE!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  52. Justin yalan söylemez bu sadece kendi düşüncesi bu kadar büyütmenizin anlamı yok belki liam justine özeniyor olamaz mı yani çünkü gerçekten benziyor.Ayrıca One Directiondan önce Justin vardı bunu kafanıza sokun aq aslında one direction çıktığı için biz GERÇEK belieberlar çok şanslıyız çünkü one direction çıktığında gerçek ve sahte belieberler ortaya çıktı.Ama şunu anlayın One Direction asla Justin kadar başarılı olamaz.Directionerlerin şu yorumlarına bak.Yeter.Artk Belictioner kardeşliği bitti hiç bir zaman olmamıştı,olamamıştı zaten.Baksana çocuk gibi kavga ediyoruz burada.Siz kimsiniz de Justin'e laf atıyorsunuz? Siz ne sanıyorsunuz kendinizi? size soruyorum One Direction'un ne özelliği var? görünüş mü justindede var hemde daha iyisi.Ses mi? Justinde bin kat daha iyisi var.Neyin kafasını yaşıyorsunuz hala? Kabullenin artık Justin One Direction'dan daha iyi ve istediğine istediğini söyler özgür bir dünyada yaşıyoruz istediğimizi söyleriz istediğimiz düşünceyi.Evet siz de istediğinizi söyleyebilirsiniz ama Justin'e laf atarsanız düşünce hakkı falan dinlemem sikerim hepinizi.

    YanıtlaSil
  53. Şimdi Burda ESNO'nun Hiçbir Suçu Yok Çünkü Onlar Gördüklerini Yazıyolar . Şuna Kötü Yazalım Buna İyi Yazalım Diye Ayrım Yaptıklarını Sanmam .. Ben Koyu Bir Directioner'ım Ve Bu Haber Beni Sinirlendirdi , Evet .. Çünkü O Saç Stilini Dünyada Sadece Justin Kullanmıyo Ve Başka Kullanmak İsteyenler Ondan İzin Alamaz . Justin Bu Günlerde 1D'ye Çok Laf Atıyo , Bu Çok Saçma Ve İlginç .. Hani Kardeştiler ? .. :/ Justin'in Yakın Zamanda Bu Şekilde Konuşmalarını Durdurması Gerekiyor Yoksa Artık Çok Geç Olacak Ve Bütün Directioner'lar Onun Antisi Olmuş , Karşısında Duruyor Olcak :( Bunu Yapmayı Hiçbir Directioner İstemez Ama Justin Bizi Zorluyor :( Ve Belieber'lar İle Directioner'lar .. Sizin Kardeş Olmanız Birbirinizi Desteklemeniz Gerekirken Niye Kavga Ediyosunuz ? .. Bu Da Çok Saçma :/ Sağıma Dönsem Belieber & Directioner Kavgası , Soluma Dönsem Belieber & Directioner Kavgası .. Artık Bu Kavgaları Yapmayı Kesin Lütfen :(

    YanıtlaSil
  54. justin nin one directionla ne alıp veremediği var cidden merak ediyom :D bi seviyom çok iyi cocuklar diyo bi de yok ben onları döverim liam'ın sacı benım sacımın kopyası felaaan noluyo yaaa :D justini severim ama biraz fazla mı havalandı neee?? :P

    YanıtlaSil
  55. bu aralar zaten justin one directiona taktı hem severim diyo hemde liam şaçımı kopyalamış diyo o hiçte bile o zaynın şaçını kopyalıyo yaa noluyo şimdi ona havalandı ..

    YanıtlaSil
  56. saçlamaya devam et justin

    YanıtlaSil
  57. Senin Liam'a böyle demeye hakkın yok bu saç stilini sen kullandın diye kimse kullanmayacak diye bir kural da yok herkes istediği şeyi yapabilir Dünya senden ibaret değil sen Liam'a böyle diyorsun ama sende ZAYN'İN saçını kopyaladın umarım ZAYN ede böyle diyerek kendini küçük duruma düşürmezsin durup dururken 1D'ye sataşmanın amacı ne kıskançlık mı onların sana hiç bir zararı yok İnşAllah 1D bir şey demez de küçük duruma düşersin sen söylediklerinle kendini avutuyosun o biber kafana sok artık HAKSIZSIN!

    YanıtlaSil
  58. Zayn'den önce justinin saçları öyle değildi kopyalıyor sonra 1D'ye püskürüyor pis kız.

    YanıtlaSil
  59. yaraamı sikersiniz küfür atmıyacam atmıyacam dedim gına geldi artık justinide fanınıda sikmişim amınakoyayım

    YanıtlaSil
  60. 1. Justin böyle bişeyi kesinlikle demedi. 1D'yi çok sevdiğini ve desteklediğini her fırsatta file geritiriyo. 2. O üniversite ceketini Justin 2009'da da giyiyodu, yani Zayn'e özenmedi. 3. Admin sıktın ama, Yok justin 1D'yi döverim dedi, Liam saçımı kopyalıyor dedi... Sonunun ne senin Justin'le?? Hem Directioner'lar şunu kafanıza sokun artık: 1D asla Justin kadar ünlü olamaz. Hem o buraya kendi emeğiyle geldi, X-Factor'le değil!

    YanıtlaSil
  61. tamam Liam'ın saçları Justin'inkilere benziyor ama bu saç mode4li sadece Justin'e ait değil.Hem Liam ünlü olmadan öncede böyle yapıyordu.Eğer şu aralar farkettiyseniz Justin One Direction'a takmış durumda.Açıkçası ben artık Justin'in One Direction'ı kıskandığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  62. justin one direction ı kıskanamaz cnm one dırection dakiler justin in başarılarını kıskanır

    YanıtlaSil
  63. 1d kim ya? biri çıkmış liam justinden yakışıklı diyo biri çıkmış katy arkadaşım diyo ne mal insanlarsınız amk.Ayrıca justin kötü bişe dememiş 1d grubuyla aramız iyi ama liam beni kopyalıyo demiş e bunu zaten kendileride diyodu onu örnek alıyoruz diye.Şimdi Justine atar yapmayın adam haklı. Dağılın!

    YanıtlaSil
  64. bence hiçte kopyalamıyo liama laf yok bence liama o saç çok yakışıyo ne derse desin liam o saç modedelinden vazgeçmesin :*

    YanıtlaSil
  65. son iki yoruma katılıyorum 1d kim ya liamın justini kopyaladığı apaçık ortada daha fazla konuşmayın

    YanıtlaSil
  66. yaa hyr be kopyaladığı falan yokk kendine kendine atmasın oo üff habire gündemde olmak için yapıo bu saçmalıklarıı

    YanıtlaSil
  67. of neden one dırectıonla uğraşıyo anlamıyorum
    ne alakaysa neymiş taklit ediyomuş :D

    YanıtlaSil
  68. Mantıklı değil bence :S
    herkes kullanıyor bu saç modelini

    YanıtlaSil
  69. bikere liam saç stilini değiştirdi justine ne oluyomuş istediği gibi yapar sana mı sorcak sen zayn nin saçlarını taklit ederken iyi oluyodu ama zayn sana bişey dedimi justin kadar kimseden nefret etmiyorum o kadar gerizekalı biri ki liam da artık fazla konu olmasın diye saçını değiştirdi aşkım ya one direction hakkında en sevdiğim ünlü bile konuşsa o ünlüye yine bu lafları yazarım ama justinden gerçekten nefret ediyorum kendimi bildim bileli hayatımda bu kadar gerizekalı çoçuk görmedim

    YanıtlaSil
  70. Ya Dert Etme Justin İkinizde Tatlısınız Liam'da Benim Aşkım Sende :D İkinizide Seviyorum :D

    YanıtlaSil
  71. siz hala bunu mu tartışıyorsunuz justin hiç bir şeyin efendisi değil tamammı tekrar diyorum canlı performansında sesini öğrendik ben bile daha güzel söylüyorum sadece tipiyleydi.. one direction'uda secmemde justin haksızlık etmiş bir taht vardır ve sadece bir kişinin olur!! onun için one direction'da bence şarkıcı değil hiçbiri yarışmada birinci olmadı justinde 1D'de tipiyle kazanıyor!

    YanıtlaSil
  72. Yedirememiş kendine yazık...

    YanıtlaSil
  73. Birisi Justin'e bu saç tipini onun bulmadığını açıklasın Allah aşkına. Ondan önce de Zac bu saç tipini kullanıyordu, bunu unuttu sanırım.

    YanıtlaSil
  74. Bi aralar bu justin,robert la barlara,diskolara gidip kızlarla takıldıklarını söylemişti tbi sonra rob bi kere bile görüşmediklerini söyledi.hala ergensin mi justin?:)

    YanıtlaSil
  75. ABİ ŞİMDİ JUSTIN BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİ BUNU AKLINIZA SOKUN ONUNLA PROBLEMİ OLANLAR GELSİN BENİ ETİKETLEYİP YAZSIN FACEBOOK'UMU VEREYİM ORDA BİTİREYİM İŞİ. JUSTIN ÖNCEDEN VARDI EVET LIAM BENZETMİŞ OLABİLİR BELKİ AMA JUSTIN ASLA BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİ SİZ KİM OLUYORSUNUZ DA ÜNLÜLER HAKKINDA ATIP TUTUYORSUNUZ? EĞER YALAN HABER YAPARSANIZ SİZİ BİR DAHAKİNE MAHKEMEYE VERİRİM !

    YanıtlaSil
  76. justin o saçın sahibi sen değilsin ya insanlar istediği saç modelini yapar neresini çekemiyosun anlamıyorum tabi one direction patlama yapınca senin papucun dama atıldı... one directionun sesi seninkinden bin kat daha güzel

    YanıtlaSil
  77. Bu saç şekli sadeece onda var sanki.Ayrıca Liam çok daha başarılı.Kıskanmayı kes Justin!

    YanıtlaSil
  78. Zayn özentiliği hiç sevmeyen ve kendini beğenmiştir yerim de onu justin şapşallaştı yok one direction tarzım değil onları döverim şimdide liam kopyalamış felan justin sevmeye çalışırken boka bandı -,-

    YanıtlaSil
  79. justin kendini şeyiyle erkek sanan tek varlık.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)