17 Tem 2012

Backstreet Boys Geri Dönüyor

1992 yılında Amerika'da kurulan Backstreet Boys grubu en son albümleri ''This Is Us'' ı 2009 yılında yayınlamıştı. Daha sonrasında grup 3 yıl müziğe ara vermişti. Ama nihayet artık grup yeni albüm çalışmalarına başladı. Bu grubun büyük bir hayranıyım. Ve Türkiye'de de çok hayranı olduğunu biliyorum. One Direction grubunu da hep Backstreet Boys'un tahtına aday olarak gösteriyorlar. Grubun bir şarkısını sizler için koydum. 
'Ama sen olmadan hep eksik olacağım'

4 yorum:

  1. 1D BSB'nin yanından bile geçemez onlar 20 YILLIK bir grup ve geri dönüyolar gerçi 3 yıl arada vermediler NKOTB ile tura çıktılar 2010dan beri

    YanıtlaSil
  2. woohoo ! harika bi haber bu.çok sevindim :D bu arada bu şarkıya bayılıyorum <3

    YanıtlaSil
  3. Rakip olamaz falan gibi yorumlar yapmayın. Onların öyle bir amacı zaten yok. Ya siz neden her ikisini de sevemiyorsunuz ki ? Sürekli bir karşılaştırma bir 1D'yi düşürme çabası. Biraz saygı duyun bari birazcık.

    YanıtlaSil
  4. 20 yıllık grupla yeni bir grubu karşılaştırmak saçma sonuçta 1D sever olabilirsiniz ama gerçeklerde göz önünde (ha yıllar sonra tahtlarına oturabilirler o ayrı) ayrıca seviliyor kafanızdan atmayın sevmiyorsunuz diye

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)