28 Haz 2012

Selena Gomez ve Taylor Swift Öğle Yemeğine Çıktı


En tatlı ünlü dostlardan olan Selena Gomez ve Taylor Swift, 27 Haziran'da Kaliforniya'da görüntülendi. İki yakın dost bol bol gülüşerek öğlen yemeği yedi. Restorana giderken hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de kabul eden ikili, kameralara da poz verdi. Bu esnada Selena'nın uzun saçları da gözlerden kaçmadı. Saç uzunluğunu sık sık değiştiren Selena'ya sizce uzun saç mı, kısa saç mı daha çok yakışıyor?

20 yorum:

  1. kısa saç diyorum :)

    YanıtlaSil
  2. 2side çok yakışıyor

    YanıtlaSil
  3. bence kısa saç ona daha çok yakışıyor ona herşey yakışıyor ama kısa saç onu daha sevimli ve genç gösteriyor bu arada yine çok sevimli

    YanıtlaSil
  4. Her iki türlüsü de çokk yakışıyo benim aşkımaa! :) Bu çifte de bayılıyorum <3 Şu düeti yapsınlar artık!

    YanıtlaSil
  5. uzun saç bence çok daha güzel

    YanıtlaSil
  6. Ben Delena'yı özledim :/

    YanıtlaSil
  7. taylor peri gibi yaa :)
    selena ya 2si de yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  8. Kesinlikle uzun ve kahverengi saç daha çok yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  9. herşey yakışıyo :) böyle daha hoş

    YanıtlaSil
  10. justlivemyworld29 Haziran 2012 17:02

    Bence iki şekildede acayip tatlı oluyor:) Bu arada saçlarındaki renkli parçalar gitmiş mi?

    YanıtlaSil
  11. Taylor Swift vintage tarzını konuşturmuş ve mükemmel olmuş.Bence kısa saç daha çok yakışıyor çünkü daha modern ve genç gösteriyor.

    YanıtlaSil
  12. Harika arkadaşlar. hep böyle kalsınlar :) .. Delenayı özledinz tamam ama onlar küs değiller. ! ve başka arkaadaşı olmayıcaykmı. taylor her ödül adldığnda " selena.. o benim küçük kardeşim gibi.. onu çok seviyorum "falan diyo.

    YanıtlaSil
  13. ben selenayı sevmiyroum. ya doğruyu söylemek gerekirse önceden çok severdim. ama sırf şöhret için arkadaşlarını satıyor gerçekten bi kaç kişiden dyduğumla değil resmen araştırdım ben.. ne biliyim. ayrıca miley nin kötü alışkalıkları oldu diye çok fan kaybetti. ama selena da uyuşturucu kullandı . tabi. neyse çok büyük haksızlık. gerektiğinde şöhret için arkadaşlarını satmayı biliyor. bu arada Taylor ne güzel ya.;)

    YanıtlaSil
  14. selena taylor la takılma kendisinide sana benzetir ☺☺☺

    YanıtlaSil
  15. selena bunla takılma kendisinide sana benzetir :D

    YanıtlaSil
  16. selena bunla takılma kendisini de sana benzetir :D

    YanıtlaSil
  17. selena kurban olsun Taylora kötü kötü konuşmayın selena Taylor gibi olsa daha ne. tırnağı bile olamz. insan oln biraz ya.

    YanıtlaSil
  18. Taylor la kıyaslamayın . Allah için. hem güzellikte, hem başarısında kıyaslayamazsnz ki. Taylor her zaman önde. Justin i bile solluyor. araştırın da görün. selenanın tanınmasındaki tek etken justin bieber. yoksa ondan ünlü falan olmaz. ayrıca miley selanadan daha başarılı. gerçek bu.

    YanıtlaSil
  19. ama taylor bir rihanna kadar başarılı olamaz onun kadar dans edemez selena nın da başarılı olduğu yerler var bence bütün sanatçılar başarılı mesela birisi dans eder birisi şarkı söyler birisi her konuda yetenekli olur o yüzden (kavaga etmeyin arkadaşlar :)


    YanıtlaSil
  20. selena gomezin tipi var enazından

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)