19 Haz 2012

Niall Horan, Demi Lovato'nun Kardeşleriyle Tanıştı

One Direction grubunun sarışın taşı Niall Horan, Disney yıldızı Demi Lovato'nun kardeşleriyle tanıştı! Demi'nin büyük kız kardeşi Dallas Lovato, Twitter'ına "@NiallOfficial Bugün iskelede seni utandırdıysam kötü hissederim, çok sevimlisin" yazdı, Niall da "Haha seninle tanışmak güzeldi! Eğlenceliydi! Biraz tesadüf ama garip!" şeklinde bir tweet'le cevap verdi. Ayrıca Dallas, Madison'ı da etiketleyerek en güzel günleri olduğunu yazdı. Madison ise "O gerçekten sevimli! Onunla tanışmak güzeldi... Ama bu aynı zamanda bir tesadüftü. :) haha" yazarak bunun tesadüf bir buluşma olduğuna değindi. Demi Lovato ve Niall'ın çıktığı dedikoduları gündemdeydi zaten, bu da üzerine tuz biber oldu. Kesin bir açıklama yapsalar da hayranlar rahatlasa artık. Sizce çıkıyorlar mı, bu ilişkiyi destekliyor musunuz?

26 yorum:

  1. kesin çıkıyorlardır

    YanıtlaSil
  2. Ya ben bu demi ve dallas denilen şahısları paranparça ederim!!! uzak dursunlar şu çocuktan ikiside hayvan gibi görünüyorlar demi kendisi kocaman gösteriyor ablasını hiç düşünemiyorum zaten oda artık 50 yaşında gösteriyordur kendini :/ Öldürücem kendimi sinirden elimde cam kırdım Holly gibi birini bulsun şu Niall!

    YanıtlaSil
  3. Bence de Holly gibi biri olsa süper olurdu.

    YanıtlaSil
  4. ya caroline'e itiraz ediyoduk başımıza demi çıktı ya ben arada fark göremiyorum. demi niallın ablası gibi duruyo ve bu hiç de hoş değil :/ çıkmalarını onaylıyormuyum belki ama demi onu üzmesin :/

    YanıtlaSil
  5. tatlı bi çift olurlar :D

    YanıtlaSil
  6. ah lütfen. tabiki çıkmıyorlar daha bir kere bile canlı görüşmediler..

    YanıtlaSil
  7. Niall Ve demi haberlerinden sıkıldım. Çünkü istemiyorum ama buna ben karar veremem .

    YanıtlaSil
  8. Ya Allah aşkına göz var nizam var hiç yakışıyorlarmı ikisinide severim ama çıkmaları çok saçma olur

    YanıtlaSil
  9. İlayda Şehirli hayvan sensin.Niall Demiyle çıkamasa sana koşa koşa gelmiycek.Niall demiyi seviyor.Bunu kimse değiştiremez.

    YanıtlaSil
  10. Niall ve Demi olayları gerçekten sıkmaya başladı.Belki Niall ile Demi dost olmuşlardır olamaz mı yani illa çıkmaları gerekmiyor . Çünkü yakışmıyorlar Niall'ın yanına sarışın bişe koyacan o zaman olur Sarı Civcive gerçekten Demi onun yanında yaşlı duruyor . Ama çıkarlarsa mutluluklar dilerim =Hilal Feyza Eren=

    YanıtlaSil
  11. Lütfen demiye hakaret etmeyin..Siz bunu kabullenemiyorsunuz diye Demiye hayvan,yada yaşlı gibi şeyler söyleyemezsiniz..Aşağı yukarı onlar aynı yaştalar..ve bu bizi ilgilendirmiyor..isterse çıkarlar istemezlerse çıkmazlar..
    Ama eğer çıkarlarsa mutlu olsunlar..Aşırı fancılık yapıp seviyenizi düşürmeyin...
    -Gülçin-

    YanıtlaSil
  12. Hayırlısı... Allah ne yazdıysa o olur :))

    YanıtlaSil
  13. Demi'yi severim, bir çok zorluğun altından kalkabilmiş güçlü bir kişi. Ayrıca başarılı ve güzel. Bence dış görünüşlerinin yakışmaları o kadar da önemli değil. Ama bu ilişkiyi şahsen kesinlikle onaylamıyorum. Demi iyi Niall iyi( dürüst olmak gerekirse o benim sarı İrlandalım yani zaten tarafsız olamam) ama o ikisi birbiri için değil. Demi Niall'ın prensesi değil bence. Zaten o prensesini bulsa herhalde haftalarca ağlardım hem üzüntüden hem sevinçten.

    YanıtlaSil
  14. bazı aptal directionerlar Demiye laf atmayı kessin..bıktım yaa sizin civciv Niallınız yüzünden Demiye atılmayan laf kalmadı ..hemde Demi kala kala sizin Niallınızamı kaldı..we sanki çıkmasalar bile Niall size koşa koşa gelecekk

    YanıtlaSil
  15. Demiyi gerçekten seviyorum ama Niall ile Demi yanyana gelince gerçekten Demi Niall'dan baya bir büyük gösteriyo asla çıkmasınlar ASLA ben hiç istemem yakışmazlarrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  16. Devonne4ever ben bana koşşun demiyorum hemde doğru 2'side hayvana benziyor o kadar olgunlarki Niall'ın yanında annesi gibi görünüyor 18 yaşındaki kız 20 - 30 yaşında gösteriyor

    YanıtlaSil
  17. peki şunu dinleyin. demi twiterda bir şey paylaştı galiba türkçesi şu : one direction bugün benim memleketimde keşke bende erkeğimin yanında olabilseydim yazmış ve bir kaç dakika sonra silmiş.

    YanıtlaSil
  18. çıkıyorlar çünkü demi lovato bu sabah bi tweet attı " one dırection memleketime gidecekler keşke bende orda olup erkeğime destek olabilseydim " ama sonra bu tweeti sildi :))

    YanıtlaSil
  19. resmen abla kardeş gibi gözüküyorlar ama nasıl olsa niall onunla evlenmez diyorum ama mutlu olucaklarsa bana mutluluklar demek düşer (vazgeçtikçe büyüyen aşksın sen)

    YanıtlaSil
  20. Neden Demi'ye hayvan falan diyorsunuz?? Niallonu seviyor diye mi?? Çıkıyorsalar çıksınlar!Size ne ki ?!! Demi'me asla laf atmayın! Çünkü siz onun tırnağıı bile olamazsınız!!!!

    -zeyzey<3

    YanıtlaSil
  21. demi eğer camp rocktaki dönemlerinde olsaydı naille olabilirdi ama bu tarzla gerçekten yakışmazlar..

    YanıtlaSil
  22. Bana bak ilayda sehirli misin nesin agzini topla lan sen kime hayvan diyosun y kendininne zannediyosun carparim sana iki tane gorursun hayvani. Simdi iyi dinle niall ve demi ister cikarlar ister cikmazlar KİME NEE sanki niall bosta olsa gelip seninle cikicak kizim gozunuzu acin biraz bende big somerholcigim ve ianla ninanin iliskisine bayiliyorum Allah ayirmasin. Sen onlarin iliskisini onaylamiyo olablirsin ama kalkipta demiye laf edemessin bu sana veya hickimseye dusmez anlatabildim mi . Simdi kafani topla ve adam gibi dusun. Oyle yorumlar yap .

    YanıtlaSil
  23. Bence Çıkıyorlar Ve Yakışıyorlar İkisi de Birbirinden Tatlı İkisini de Çok Seviyorum =)

    YanıtlaSil
  24. çıkmasınlar yaaa demi ondan çok buyuk gozukuyooo tabiikide niallın mutlu olmasını isterim ama olmazz yaaaa

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)