22 Haz 2012

Kelly Clarkson, One Direction'a Şarkı Vermek İstiyor

Kelly Clarkson, Daily Star dergisine One Direction grubunu başarılı bulduğunu ve onlara bir şarkı vermenin harika olabileceğini söyledi. Kendini 'şarkı kurdu' diye tanımlayan Kelly, genç kızların sevgilisi 1D hakkında böyle konuştu;
Şarkılarımı vermek genel olarak yaptığım bir şey değil. Şarkılarım hakkında çok tutucuyum çünkü onlar benim bebeklerim gibiler. Her şarkıma büyük bir emek harcıyorum. One Direction sadece Amerika listelerinde değil İngiltere listelerinde de büyük bir başarı elde etti. 1D gibi başarılı bulduğum bir kaç tane daha İngiliz şarkıcı var. Örneğin Jessie J. Yani evet, onlara bir şarkı vermek harika olur.

2 yorum:

  1. Bencede çok iyi olur.Zaten One Directionun yeni albümü çıkıcak.Oraya kadının şarkısınıda eklesinler.:)Bişey dicem.Lütfen bir robot olmadığını kanıtla nedir ya.Robot nasıl yazsınki.Bu kod işi çok saçma.

    YanıtlaSil
  2. kelly clarkson çok yeteneklidir ve şarkı sözleri de çok kalitelidir yani vereceği şarkı one direction'ı yükseltebilir ama tarzları uyuşurmu onu bilemem

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)