24 Haz 2012

Katy Perry: "Ben Hala Aynı Kızım"

Katy Perry, L'Uomo Vogue dergisi için kamera karşısına geçti. Fotoğraflarda oldukça kararlı görünen Katy, dergiyle bir röportaj da yaptı. Röportajında genellikle hayaller ve yeni filmi hakkında konuşan genç yıldız, "Hayallerini Takip Et" mesajını vermeyi de unutmadı. Ayrıca başarılı sanatçı, babasının rahip olmasından dolayı dinle iç içe büyümesinden de bahsetti.

Soru: Eski, ünlü olmayan Katy'ye dair aklında neler kaldı?
Katy: Pek çok yönden hala aynı kızım. Hala köklerime ve çocukluğumun temeline dayanıyorum. Tabii ki büyüdüğüm zamanlardaki yaşam şartlarına sahip olmak istemiyorum, ancak hala ahlaki bir pusulam var. Ve hergün, bu bütünlükle yaşamaya çalışıyorum. Sadece artık daha açık ve daha hoşgörülüyüm. Çünkü dünyanın birçok yerini gördüm, daha çok şey yaşadım ve dünyanın birçok yerinden, zihnimi açan insanlarla tanıştım. İnancımdaki bazı sorular yanıtlandı, ancak sorular olmaya devam edecektir. Bu, sürekli gelişen bir yolculuk.

Soru: Madonna gibi gelişmek istediğini söylemişsin, Madonna'nın hangi özelliği bu sözünde etkili oldu?
Katy: Madonna'nın kariyerinin başındayken bile topluma yeni bir görüş ve fikir verdiğini düşünüyorum. Herkes onunla ilgileniyor, çünkü onun ne yapacağını bilemiyorsunuz ama ne yaparsa yapsın sağlam bir ürün oluyor. Bu konuda aynı olmayı umuyorum. Sürekli insanların ilgisini çekmeyi ve 10 yıl içinde geriye dönüp baktığımda, ölümsüz şarkılar yazmış olmayı umut ediyorum.



Soru: Başkan Obama'nın aynı cinsiyetteki insanların evlenmesini onaylaması hakkında ne düşünüyorsun?
Katy: Eşitliğe inanıyorum. Önsözü ya da sınırları olmayan aşka inanıyorum. Bu konuda birçok yargının olduğu bir çocukluk yaşadım ama kendimi bunlardan serbest bıraktım. 

Soru: İnsanları, şarkılarınla düşündürmeyi sevdiğini söylemişsin. Gelecekte insanları ne için düşündüreceksin? Sencen toplumun zihniyetinde değişmesi gereken en acil görüş ne?
Katy: İnsanları teşvik etmeyi, algılarını açmayı ve başka fikirleri görmelerini sağlamayı seviyorum. Yeni filmimde benim konumumda olan insanların fikirlerinin ayrıştırmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Küçük bir kasabadan gelen normal biri olmanın hedeflerinize ve hayallerinize ulaşmanızda engel olmayacağını göstermenin önemli olduğunu düşünüyorum.

Soru: En çok sevdiğin moda tasarımcıları kimler?
Katy: Geçmişte, daha büyük, daha parlak ve daha koyu olmayı severdim ve hala, insanların Jean Charles de Castelbajac ve Jeremy Scott gibi olmalarını çok seviyorum ama şunu söylemekten çok mutluyum ki; tarzım her zaman etiketlerin ötesinde. Sanatı çok takdir etsem de, kıyafetlerim kimin tasarladığıyla değil hangisinin bende iyi durduğuyla alakalı. Yani, 1920'lerin araş satışından elde edilen bir kıyafet de giyebilirim, Las Vegas mağazalarından gösterişli bir kıyafet de. 

Soru: Son zamanlarda hangi projelerin üzerinde çalışıyorsun? 
Katy: ABD'de 4 Temmuz'da çıkacak olan filmim için çok heyecanlıyım. Bu çok açıklayıcı bir film. İnişler ve çıkışlar var, çıkarttığım sahneler de var, çünkü tamamen bir araya getirmedim. Ama biraz normal olduğummu göstermek için, onların kalması gerektiğini düşündüm. 

Soru: Gelecekte gerçekleştirmek istediğin bir hayalin var mı?
Katy: Hayal etmezsem, ölmüş olurum. Bu nedenle her gün hayal etmeye devam ediyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)