18 Haz 2012

Justin Bieber Ve One Direction Düeti Gelebilir

Nihayet bu haberi duyduk. Youtube'da keşfedildikten sonra dünya şöhretinin basamaklarını çıkan Justin Bieber ve X Factor yarışmasında 3. olan başarılı erkek grubu One Direction düeti olabilir! Justin geçen gün The Mirror ile röportaj yaptı. Röportajda ise 'One Direction ile bir şarkı yapacak mısınız' sorusu soruldu. 'Believe' albümünü bitiren başarılı şarkıcı da buna olumlu baktı. Verdiği cevap ise;
Eğer albümlerinde olmamı isterlerse, sadece sormaları yeterli. Gerçekten yetenekliler.
Yani anlayacağınız gibi tüm ipler One Direction'ın elinde. Niall Horan büyük bir Bieber hayranı. Grubun diğer üyelerinin de Bieber hakkında olumlu düşünceleri var. Sizce bir düet olmalı mı ?

7 yorum:

  1. inşallah <3 <3 <3 hepsi benim bebeklerim :D

    YanıtlaSil
  2. Çok harika olur, iki sevdiğim sanatçı kesinlikle düet yapmalılaar!!!

    YanıtlaSil
  3. Gelmiş geçmiş en iyi düet olur! İki internet fenomeni.. Harika! Sabırsızlıkla bekliyorum :D

    YanıtlaSil
  4. bu düet yıkar geçer <3
    justin <3

    YanıtlaSil
  5. Eğer 1D ve Justin düet yaparlarsa ,dünyadaki tüm Directioner ve Belieber'lar ortralığı yıkarlar.Ve bu süper bir düet olur.Belki de gelmiş gelçmiş en güzel düetlerden biri olabilir ;)

    YanıtlaSil
  6. Olmalııııııı :)

    YanıtlaSil
  7. Justin Bieber ve 1D gibi önemli kişiler varsa . O düet Bilboard listesini de , en çok izleneleri de , Youtube'yi de yıkar :D İnşallah olur beğenerek dinleriz :D =Hilal Feyza Eren=

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)