16 Haz 2012

Jennifer Lawrence'in Yeni Filminden İlk Görüntüler

Açlık Oyunları filminin yıldızı Jennifer Lawrence'den yepyeni bir gerilim filmi geliyor! Filmin adı 'House At The End Of The Street (Sokağın Sonundaki Ev)'. Başrollerini Jennifer Lawrence, Elisabeth Shue ve Max Thieriot'ın üstlendiği filmin konusu şu şekilde;
Yeni boşanmış olan Sarah (Elisabeth) ve kızı Elissa (Jennifer), hayallerindeki küçük ve lüks kasaba evini aramaya başlarlar. Ancak açıklanamayan, garip olaylar olmaya başlayınca, kasabada ürpertici bir sırrın gölgesinde olduklarını anlarlar. Yıllar önce, bir kız, kapının yanındaki evde anne ve babasını yataklarında öldürmüş ve ortadan kaybolmuştur. Geriye ise sadece bir erkek kardeş, yani Ryan (Max) kalmıştır. Annesi Sarah'nın bütün şikayetlerine karşı, Elissa Ryan ile bir ilişki içerisine girer ve kendilerini tahmin edebileceklerinden çok daha tehlikeli bir gizemin içinde bulurlar.
Bence filmin konusu çok fantastik, sabırsızlıkla bekliyorum!

1 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)