30 Haz 2012

Demi Lovato ve Niall Horan Çıkmıyor!

Bir süredir, One Direction grubunun sarışın taşı Niall Horan ve Disney prenseslerinden Demi Lovato'nun çıktığı dedikoduları gündemdeydi. İkilinin internetten görüşüyor olmaları ve Niall'ın, Demi'nin kardeşleriyle tanışması bu dedikoduları bayağı alevlendirmişti. Ancak Demi, sonunda bu konuya bir açıklık getirdi;
"Niall Horan gerçekten çok tatlı ve benim şuandaki en iyi arkadaşlarımdan biri. Şuan yalnızım ve uzun bir süre bu şekilde kalmayı planlıyorum çünkü kariyerime ve kendime odaklanmaya, ve bir ilişki hakkında düşünmeden önce kendi mutluluğumu sağlamış olmaya ihtiyacım var."

9 yorum:

  1. Biraz daha one direction haberleri koyar mısınız?

    YanıtlaSil
  2. ya ben one direction haberlerini çoooook seviyotrum daha doğrusu one direction un kendisini çok seviyorum biraz daha fazla haber koyarmısınız lütfen

    YanıtlaSil
  3. Şu ilk baştaki adsız nasıl bir şeydir ya. Zaten her yerde 1D haberi varken bu sitede bile 5 haberden biri 1D iken bu nasıl bir açgözlülüktür. Sabır ya.

    YanıtlaSil
  4. Oh be içim rahatladı demi akkılı kız

    YanıtlaSil
  5. Zaten bence çıksalar pek yakışmaazlar. :S
    Yani Demi güzel Niall çok tatlı ama yinede pek olmazdı.
    (Demi Lovato yu çook seviyorum!!)

    YanıtlaSil
  6. Demi lovato Niall'a göre biraz büyük gösteriyor. :)

    YanıtlaSil
  7. demi ve niall pek uyuşmuyor açıkçası O:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)