29 Haz 2012

Adele Hamile!

Evet, yanlış duymadınız! Grammy ödüllü şarkıcı Adele, sevgilisi Simon Konecki'den hamile! Yetenekli sanatçı internet sitesinde bu haberi şöyle duyurdu;
"Simon ve benim, ilk çocuğumuzu beklediğimizi duyurmaktan mutluluk duyarım. Bu haberi direkt olarak benden duymanızı istedim. Açıkcası şuan gerçekten çok çok mutluyuz ve aşırı heyecanlıyız. Ama lütfen bu önemli zamanda, gizliliğimize saygı gösterin. Sevgilerle, Adele xx"

12 yorum:

  1. bu kadında ben kendimi playboy dergilerinde görmek istemiyorum diyor.. ama her bku yiyor. üstelik evli bile değil!! hiçte güzel örnek olmuyor. küçük yaşta hayranlarıda var! başkalarını eleştireceğini kendine baksın.!

    YanıtlaSil
  2. Aa bende şaşırdım. İnşallah Adele sigara içmeyi bırakır.. :)

    YanıtlaSil
  3. gerçekten şok oldum :O

    YanıtlaSil
  4. her b-ku yiyor diyen arkadasim... mantik istiyorum.. orda burda ciplak poz veren unlulerin buyuk fanisiniz ama erkek arkadasindan hamile kalan normal yasi da uygun birini sorguluyorsun pes dogrusu.bende sasirdim ama onlarin adina sevindim insallah sesi adele e benzer _)

    YanıtlaSil
  5. yanındaki adam simon muu ? hmm :/

    YanıtlaSil
  6. zaten evli olmayıp çocuk sahibi olan pekçok oyuncu ve şarkıcı var. adele'e laf atılmasın lütfen.. ayrıca ona annelik çok yakışacak :)

    YanıtlaSil
  7. Ya Adele'de bir kadın ve onun da çocuğunun olması için hamile kalması gerekiyor.Neden şaşırdınız ki?

    YanıtlaSil
  8. Bence arkadaş haklı,küçük hayranlar da var ve evlenmeden hamile kalmak hoş değil.

    YanıtlaSil
  9. erkek arkadaşından hamile kalmasına sevinen arkadaşım. inan bana o çıplak poz veren sanatçılar ( rihanna gibi ) erkek arkadaşından hamile kalmıyor. vi onu bilemeyiz. belkide kalmıştır. ama en azından hoş birşeymiş gibi söylememeli. en azından onu rihanna yapsa aşırı tepkiler yağar. ne kadar eleştiri varsa yapılır ! ama adele yapınca hoş güzel. erkek arkadaşı nolcak ki ?!! karşıyım! madem çocuklara örnek olucaksın böyle birşey yapma.! Ha bu arada.. Çıplak poz veren ünlülerinde büüyk hayranı olduğumu nerden biliyorsun? Swiftieyim! inan Taylorda çıplak poz vermiyor.

    YanıtlaSil
  10. Adele'i yargılamanızı anlamıyorum. Çoğu ünlü evlenmden çocuk sahibi oluyor ve onlar eleştirilmiyor ama bunu başka başarılı bir ünlü yapınca Yok artık yakıştıramadım diyorsunuz. Ayrıca Adele kimseye örnek olmak istediğini söylemedi! Küçük hayranları olabilir ama Adele'in mutluluğuna kimse karışamaz!

    YanıtlaSil
  11. Boş Konuşmayın Arkadaşlar O İngiltereli Yada amerikalı neyse bu Ülkelerde Bunlar Gayet Doğal Şeyler Yani Sızde Türk Zihniyle düşümeyin!

    YanıtlaSil
  12. O birkere ben küçük çocuklara örnek oluyorum demedi ve ayrıcaa unutmakii playboy olmakta istemiyor doğru o sadece şark söylemek istiyor :)) bu herkesin doğal hakkı annen seni doğurdu evlenip ama onlarda öyle birşey sorun olmuyor oda çocuğunu öyle doğracak haberi oku ve bu süreçte onun hayatına saygı duy sonuçta kimsnin özel hayatına karışamazsın :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)