9 May 2012

The Vampire Diaries 3. Sezon Finalinde Neler Olacak ?

L. J. Smith'in eseri olan The Vampire Diaries 2009 yılında The CW kanalında izleyiciyle buluşmuştu. Gençlerin ilgi odağı olan fantastik dizide heyecan gitgide yükseliyor! 3. Sezonun 20. bölümünde Klaus öldü ama bilirsiniz bir şekilde geri de dönüyor bu karakterler. 10 Mayıs'ta 3. sezon finalini yapacak olan dizinin ayrıntıları da internette paylaşıldı. Önce neler olacak onu öğrenin sonra fragmanı izleyin.
Ablasını korumaya karar veren Jeremy, herşeyi değiştirecek bir karar verir. Şu anki durumun zorluğunda olan , annesinin, babasının ve teyzesinin özlemini çeken Elena, onlarla hayatın daha kolay olduğunu ve Matt'le ilişkisinden endişe duyduğu zamanlara döner. Damon ve Stefan bir iş için  Mystic Falls'ı terk eder ama Elena'nın onlara ihtiyacı olunca bırakırlar. Tyler ve Caroline hayatlarını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalırlar. Son olarak Bonnie, sonuçları kötü olan gizli bir anlaşma yapar.

2 yorum:

  1. Off ya cnbe de çıksa yaaa bn bu sezon izleyemeyeceğimm

    YanıtlaSil
  2. çok heyecanlı biran önce yayınlansın şu bölüm.
    -Selin<3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)