6 May 2012

Taylor Swift, Louis Tomlinson Gibi Giyiniyor!

Güzeller güzeli şarkıcı Taylor Swift, bir takı mağazasından çıkarken görüntülendi. Swift kırmızı, hafif kısa, kırmızı pantalon ve beyaz çizgili, mavi bir üst giyiyordu. Bu kombinini altın rengi babetlerle tamamlayan Swift, muhteşem bir görünüm yakalamış gibi görünüyordu! Ayrıca Swift'in bu görünümü, One Direction grubundan Louis Tomlinson'ın tarzına çok ama çok benziyordu!

7 yorum:

  1. Yakında Louis'in anneside Taylr Swift'i oğluma yakıştırıyorum der asdadfsd :D

    YanıtlaSil
  2. Ah yapmayın Taylor mı Louis'e benzeyecek olsa olsa Louis Taylor'a benzer. :D

    YanıtlaSil
  3. evet sıra Louisde.

    YanıtlaSil
  4. 1Directioner!6 Mayıs 2012 17:01

    Evet gerçekten çizgili kıyafet ona benzetmiş bide Louis'in diğer vazgeçilmezi olan şeyi yapsa yani paçalarını katlasa tam olcak. :D
    -Merve

    YanıtlaSil
  5. taylor lautner taylor lautner taylor lautner

    YanıtlaSil
  6. COK HOŞ AMA ONA maşalı saçlar daha çok yakışıyo gibi. ayrıca o kahkül ne ya. biz o kıvır kıvır saçların arasından ön taraftan düz aşağı taraflara inildikçe kıvır kıvır görünen kahkülü özledik. Taylor lütfen eski haline dön !!!!

    YanıtlaSil
  7. off harry ile taylor çıkıyor o kızdan nefret ediyorum bide louise benzemiş neresi bnzemiş bee louis'in külü bile olamaz o

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)