31 May 2012

Nina Dobrev'ın Kırmızı Halı Tarzı

The Vampire Diaries dizisinin yıldızı Nina Dobrev katıldığı ödül törenleri ve galalardaki kıyafetleriyle daima dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Ne giyeceğine özenle seçen Dobrev'ın katıldığı galalardan ve ödül törenlerinden resimlerini sizler için seçtik. Bana sorarsanız gerçekten iyi bir tarzı var. Siz beğeniyor musunuz ?

7 yorum:

  1. Bence de harika giyiniyor <3

    YanıtlaSil
  2. ne beğenmesi ? bayılıyoruz <3

    YanıtlaSil
  3. Bence harikaa :))

    YanıtlaSil
  4. Eveeeeet <3 Nina Dobrev çok güzel ve ona hersey yakısıyo bence :) Onu çok seviyorum <3 Ayrıca çok sanslı Ian Somerhalderla çıktıgı ıcın :D

    YanıtlaSil
  5. Evet,bayılıyorum.Fiziği çok iyi olduğu için her türlü elbiseyi taşıyabiliyor zaten.Günlük hayatta da , törenlerde de çok güzel giyiniyor.Örnek alıyorum hatta :)

    YanıtlaSil
  6. bencede giydiği her elbise yakışıyo ona zaten bu güzelliğe bu fiziğe hangi elbise yakışmaz! benim idolüm ,favori ünlüm :nina ve ona bayılıyorum
    ı love nina <3

    YanıtlaSil
  7. wooow elbiseleri çook güzel ne giyse yakışıyor fiziği de çook güzel ve the vampire diaries de çok iyi oynıyor bayılıyorum o diziye :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)