11 May 2012

Louis Tomlinson Poposunu Sigortalattı!

Ünlü İngiliz grubu 'One Direction' üyesi Louis Tomlinson kendini sigortalattı.
. Daha doğrusu hiç tahmin etmeyeceğiniz bir yerini, poposunu! Kaynaklara göre, One Direction hayranlarının Louis'i taciz etmeleri, hem grubu hem de Louis'i çok rahatsız ediyordu, Louis de bu yüzden ani bir kararla poposunu sigortalattı. Hatta konu hakkında grubun üyeleri de röportaj verdi. Her ne kadar haberin doğruluğu kesin olmasa da, bir ihtimal var gibi gözüküyor. Sizce?
Louis; Bazı insanlar hayranlarımıza çılgın diyorlar ama hayranlarımız bunun da ötesinde. Aralarından geçtiğimiz zaman bize dokunuyorlar ve çok rahatsız oluyoruz. Hatta bazı bayanlar söylemeyeceğim yerleri bile ellemeye çalışıyorlar. Korumalarımız ellerinden geleni yapıyorlar ama yetmiyor. 
Harry; Louis tıpkı J.Lo gibi poposunu sigortalattı. Biz ve ailesi onu destekliyoruz.

5 yorum:

  1. Ha Ha Ha yakışırr :)

    YanıtlaSil
  2. İşte insan böyle orjinal olmasın :D :) Haklı ama :) :) :)

    #Deniz#

    YanıtlaSil
  3. louu canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :D

    YanıtlaSil
  4. iyi yapmiss! Arkasindayim.. Bu ne yaa cok rahatsz edici bisey olsa gerek ... Hatunlar asmis kendini.?? Tam destek hep destek (: :)

    YanıtlaSil
  5. la bu bi video da havuç sewen kızlardan hoşlanıorum dmişti dalgasına ondn snra arabsna durmadan hawuç bırakmışlar , iyi yapmş walla gayet orjinal

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)