5 May 2012

Justin Bieber, Rihanna'nın Rekorunu Yendi

Dün Rihanna'nın klibi "Where Have You Been"in rekor kırdığını söylemiştik. Justin Bieber o rekoru yendi! Rihanna'nın klibi 24 saat içinde 4,9 milyon kez izlenmişti. Justin Bieber'ın Boyfriend klibi ise 24 saat içinde 5 milyon kez izlendi. Tebrikler Justin!

7 yorum:

  1. ahahha rekorların sanatçısı justin bieber :D

    YanıtlaSil
  2. çok az bi farkla geçmiş justin :D Ama bence rihanna nın where have you been şarkısı boyfriend den daha güzel :) Boyfriend de güzel justin yaparda kötü olurmu hiç :D <3 İkisinide çok seviyorum <3

    YanıtlaSil
  3. 24 saat içinde 5 m. şimdi 7 m. geçgin arkandyız Justin<3<3 :D

    YanıtlaSil
  4. Ben bekliyordum zaten o yüzden şaşırmadım.justinin hayranları justinin herşeyini takip ediyor.rihanna hayranları da yaptıklarını takip etsede justininkileri geçemez

    YanıtlaSil
  5. Ahey ahey rekor buna denir. Aşkım ya. E tabi doğal olarak bu kadar hayran olursa rekor kırar. Justin 1 numara. KİMSE onu geçemez.

    YanıtlaSil
  6. Şunu söylemek gerekirse, Rihanna'nın şarkısı daha güzel. Justin'nin diğer şarkılarına göre, bence bu biraz sönük kalmış. Bu arada kesinlikle Justin antisi değilim.

    YanıtlaSil
  7. Aşkım ya :D Şarkısı mükemmel. Justin'den nefret eden arkadaşlarım bile bu şarkıdan sonra Belieber oldu. Justin'in ünü ve hayranı gittikçe artıyor. Ahhh ayrıca klipte çok taşş :D <3 <3 <3 ( ehh çocuk hem yakışıklı olup hem de sesi ve şarkısı müthiş olunca REKOR kırmamak anormal olurdu. )

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)