31 May 2012

Justin Bieber'ın Bedava Konseri Kargaşaya Neden Oldu

Justin Bieber, Norveç'teki Belieberlar'ına bedava konser verdi! Konserle hayranlarına sürpriz yapan 18 yaşındaki şarkıcı 6 şarkı söyledi. Fakat konser bedava ve Justin Bieber seven fazla olduğu için kargaşa oldu. Tüm hayranlar konser alanına koştu. Birçok hayran bayıldı. Birçok kişi hastaneye kaldırıldı. Kalabalık kontrol edilemez duruma geldi. Justin, twitter'dan hayranlarına mesaj attı:
Konserin gerçekleşmesi için polisleri dinlemeniz gerek. Hepimiz güvenliğinizden endişeliyiz. Sizin için en iyisini istiyorum. Lütfen polisi dinleyin. Kimsenin zarar görmesini istemiyorum. Herşey plana göre gitmeli ama güvenliğiniz ön planda.
Bu tweetten sonra o bölgedeki telefon cihaz kullanımı yükseldi ve telefon hizmetleri geçici olarak yavaşladı.
    

7 yorum:

  1. justın bide türkiyeye konser versen ah nolur

    YanıtlaSil
  2. seniii bekliyoruzz tum BELIBERLER AZERBAYCANDAAA!!!!.LUTFEN GEL...

    YanıtlaSil
  3. kızların çığlıkları ve trafiği alt üst edişleri harikaydı hahhaaa :D
    -Selin<3

    YanıtlaSil
  4. o ne öyle kızların tır çarpsa umurlarında olmuycak :D

    YanıtlaSil
  5. eurovisionda norveç sonuncu olduya acımıştırda ondan bedavadır :D

    YanıtlaSil
  6. Tam 79 kişi yaralanmış!!! vay be !!! Justinin hayranlarına bakìn!!!Onun için hayatlarını veriyorlar.Böyle hayranlara sahip olmak kolay değil doğrusu...

    YanıtlaSil
  7. ben norveçte yaşıyorum ve o günden sonra hala kulaklarım ağrıyor. JB hayranı değilim ama onun şarkılarını seviyodum taki o kızların halini görene kadar!!! kimse bu kadar sevilmemeli

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)