30 May 2012

Justin Bieber Hapse Girebilir

Justin Bieber geçtiğimiz günlerde bir paparazzi ile alışveriş merkezinin önünde kavga etmişti. Ünlü yıldız bu olayın sessizce unutulacağını sanıyordu ama fena halde yanıldı. Justin'in mahkemesinin olası bir suç takibi için Los Angeles Bölge Savcısı'na sevk edildiği açıklandı. Eğer Justin Bieber'ın suçu kanıtlanırsa, ünlü yıldız 6 ay hapis yatabilir.

11 yorum:

  1. money var onda bişeycik olmaz

    YanıtlaSil
  2. Demek ki göründüğü kadar küçük bir olay değil. Umarım hapse falan girmez ya, Justin bunu haketmiyor.

    YanıtlaSil
  3. Onda o para varken zor girer hapse

    YanıtlaSil
  4. Bu olayı şaka olarak biliyodum ben. (:

    YanıtlaSil
  5. money, money, money

    YanıtlaSil
  6. yaaaa boyle konuwmayin JUSTIN hapise falan girmiycek neden anlamiyosunuzzz...JUSTININ BURDA BI SUCU YOOOOOOOOOOOKKKKKK

    YanıtlaSil
  7. ya biz BELIBERLER JUSTINSIZZ yapamayizz!!!!!!

    YanıtlaSil
  8. Benm aşkım hapse girmez.zaten hak etmiyorda!!! ama doğru yanlış yapmış ama asla girmez bunu demek istemezdim ama MONEY! üzgünüm beliebers bende belieber yanlış anlamayın.

    YanıtlaSil
  9. It's not about the money , money , money :D

    YanıtlaSil
  10. Asında hepiniz işin içinde para var kurtarır diyorsunuz .Bence Justin böyle bi teklif yapmaz ve Justin burada haklı yani rahtsız edici sorulardan bende hoşlanmazdım haklı çocuk.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)