31 May 2012

Jessie J 'Tarzım Beni Travesti Gibi Gösteriyor'

'Price Tag' şarkısıyla tüm dünyaya adını duyuran başarılı İngiliz şarkıcı Jessie J tarzını değiştirmeyi planlıyor. Çünkü tarzının onu travesti gibi göstermeye başladığını düşünüyor. 'Laserlight' şarkıcısı bu görünümünden kurtulmaya saç renginden ve kıyafetlerini değiştirerek başlayacak. Sizce Jessie tarzını değiştirmeli mi yoksa yine aynı kalmalı mı ?
İlk başlarda çizgi film karakterleri gibi göründüğümü düşünüyordum. Daha sonra tarzımın beni travesti gibi gösterdiğini düşünmeye başladım. Saç rengimi ve tarzımı değiştirmeyi istiyorum. Büyümeme izin vermeliyim.

7 yorum:

  1. Bence saçlarına dokunmamalı çünkü çok güzel saçları var :)

    YanıtlaSil
  2. Ben ilk çıkıtğı kahküllü halini çok beğeniyorum. Tarzını değiştirmesi iyi olabilir. Ama benim favorim siyah / kahküllü jessie.

    YanıtlaSil
  3. kahkül konusuna katılıyorum.Ama travesti gibi göründüğünü bende düşünüyordum.sesi harika o yüzden onu her haliyle seviyorum.
    -Selin<3

    YanıtlaSil
  4. Bence büyümesi gerçekten iyi olabilir.

    YanıtlaSil
  5. Bence değiştirmemeli çünkü onu Jessie J yapan şarkıları ve tarzı. O farklı olmalı.

    YanıtlaSil
  6. kıyafetleri değişebilir ama kahkülü asla!

    YanıtlaSil
  7. cidden onu Jessie yapan onun tarzı saçlarını herkes gibi toplarsa ve değişirse onun dierlerinden ne farkı kalırki bence Jessie J tarzını asla değştirmemeli zaten çi<gi film karakteri gibi gözüküyor <3<3<3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)