9 May 2012

Haftanın İyi Ve Kötü Giyinenleri - MET Balosu 2012

Ünlüler MET Balosunda kıyafetlerini gösterdi. İyi ve kötüleri seçmekte bana kaldı. Galada birçok kişi iyi giyinmişti. Yani sakın neden "Onu iyilere koymadınız? Neden bunu koymadınız?" demeyin. Sınırlı sayıda koymam gerektiği için herkesi koyamadım tabi.
İyi: Solange Knowles kardeşi Beyonce gibi mükemmel! Belindeki peplum detayı, fazla aksesuar kullanmaması, papatya rengi elbisesi onu tam bir moda ikonu yapmış. Saçları da unutmamak gerek tabi!

Kötü: Heidi Klum dantel ile "donanma" tarzını bir arada kullanmış. Kolyesi ise postada kaybolup yanlışlıkla kapısına gelmiş gibi. O kolye hafif dantel elbise için çok ağır.
İyi: Lea Michele bacak ve göğüs dekolteli elbisesiyle tüm varlıklarını ortaya koymuş. Parlak şık elbisesinin içinde gayet hoş görünüyor.

Kötü: Karolina Kurkova'ya öncelikle şunu söylemeliyim. Her parlayan şey altın değil! Bence Karolina'nın sırt dekoltesi gayet hoş. Ama önden baktığımızda elbisesiyle uyumlu şapkası ile fazla abartmış gözüküyor.

İyi: Ashley Greene, basitliği, seksiliği ve klasikliği bir beyaz elbise içinde toplamayı başarmış!

Kötü: Mary Kate Olsen'a hiç birşey demeyeceğim. Bu elbisenin neden kötü olduğunu herkes görebiliyor sanırım.

İyi: Rihanna kırmızı halıdan süzülerek geçiyor. Sanırım aşkı buldum. Aşk bu elbise!

Kötü: Bence Kristen Stewart, baloya nasıl geleceğini bilememiş gibi. Her türü birbirine katmış!  

İyi: Jessica Alba'yı zaten hep beğenmişimdir. Elbisesi çok güzel ve rahat görünüyor. Saçları ise tek omuzlu elbisesine çok uymuş bence!

4 yorum:

  1. Nina Dobrev? :(

    YanıtlaSil
  2. bence kristen stewart harika olmuş ama sizin böyle bir yorum yapmanıza mantık veremedim.rihanna nın elbisesi ise umarım gerçek deri değildir.

    YanıtlaSil
  3. bencede küçük bir değişiklik yapın kristen stewart süper olmuş ashley greene hiç güzel olmamış

    YanıtlaSil
  4. Kristen Stewart'ın elbisesi modaya en uygun elbise ve mükemmel.Ama siz buna göre değil görünüşe göre yorumladığınız ve sizin iyi elbise anlayışınız derin dekolte ve mini etek olduğu için böyle bi yorum yapmanız normal.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)