30 May 2012

Blake Lively 'Chat Programları Bana Göre Değil'

Gossip Girl dizisinin başrol oyuncularından Blake Lively 'Bullet' dergisinin yaz kapağında yer alacak. 24 yaşındaki genç oyuncunun 'Savages' filmi yakında sinemalara girerken 'Gossip Girl' dizisi de önümüzdeki sezon bitmiş olacak. Blake Lively dergiye verdiği röportajda bunlardan bolca bahsetti;
Gossip Girl bu sezon son olacak neler hissediyor;
Sanırım birisinin liseden keyif alması ve bitirmesi bunu tanımlanın en iyi yolu, son yılım ve gelecek işlerim için sabırsızlanıyorum!
Gerçek hayatındaki sıradan ilişkileri hakkında;
İnsanlarla görüşmelerim hep aynı. Eğer JDate gibi chat programlarından görüşseydim, bu biraz tuhaf olurdu,ama yapmıyorum bunlar bana göre değil ve bu çok iyi. Partilerde birçok insanla tanışıyorum, ama asla 'Biliyorum yeni tanıştık ama numaralarımızı birbirimize verip yakın arkadaş olabiliriz' diyenlerden olmadım.
'Savages' filmindeki 'Ophelia' rolü hakkında;
Bu günlerde genç insanlar hakkında düşünmeye başladım. Benim karakterimin durumu ; annem  uzakta ve babam ben çocukken beni terketti. Nereden geldiğimi bilmiyorum, ve kendi hatalarımı yapıyorum.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)