5 May 2012

Adele, Michael Jackson'ı Geçti!

Şu sıralar en popüler ünlülerden biri olan Adele'in '21' isimli albümü, Birleşik Krallık'ta "Tüm Zamanların En Çok Satan Albümleri" listesinde Michael Jackson'ın 'Thriller'ını geçerek 5. sıraya yerleşti! Adele'in albümü, şuana kadar İngiltere'de yaklaşık 4.274.300 kopya sattı ve hala da da her hafta yaklaşık 20.000 kopya satmaya devam ediyor! Resmi Çizelgeler Firması'nın müdürü Martin Tolbot, Adele'in başarısını şu sözleriyle kutladı; 

"Tüm zamanların satış listesinde 'Thriller'ı sollamak, Adele'in başarılarına eklenecek çok önemli bir dönüm noktası. 'Thriller' tüm zamanların en efsanevi albümlerinden biri olarak kabul edilir. Şimdi, '21' için de aynı sözü söyleyebileceğimize kuşku yok."

8 yorum:

  1. Thriller dünyada 100 milyon küsür sattı ve tüm zamanların en çok satan albümü. Onu geçmediki? Geçmeside imkansız zaten. Adele asla bir Michael Jackson olamaz haketmiyo bunları!

    YanıtlaSil
  2. Bu sadece ingiltere için geçerli sadece ingiltere satışında geçti normalde geçmedi geçemezde.

    YanıtlaSil
  3. Evet, orada da yazıyor. Bunlar sadece İngiltere satışları.

    YanıtlaSil
  4. Tüm zamanlarınmış. Bir şeyi duzgun arastırıp yazın bence cunku michael'ın dunyadaki rekoru adelinkini 5'e katlıyorda ;)

    YanıtlaSil
  5. Biz haberleri koyarken gayet düzgün araştırıyoruz. Buna sen karar veremezsin. Ama sen anlamak istemiyorsun sanırım. Bu İngiltere için geçerli.

    YanıtlaSil
  6. İngiltere'de, tüm zamanların en çok satan albümü. Micheal Jackson'un İngiltere toplam satışını geçmiş. Ne demek hak etmiyor? Size mi düştü yani? Millet aldı işte.

    YanıtlaSil
  7. Arkadaş haklı gerçekler ortada kabullenmeyebilirsin unutma Adele dünyaca ünlü Şarkıcı,sanatçı :)))

    YanıtlaSil
  8. Micheal jacksonda kim ADELE Dunyayi kavurdu gecti be İlluminati yuzunden oldu mJ adele ise basarisiyla kazandi butun odulleri

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)