22 Nis 2012

Selena Gomez'in Parfümünün Şişesi Çıktı!

Selena Gomez fanlarının sabırsızlıkla beklediği parfüm, sonunda çıkışa hazır! Parfümün cam şişeside belirlendi! Görünüşü sade ama bir o kadar da hoş. Kapağında birçok dudak simgeleri var. Selena Gomez parfümü hakkında:
"Dünya'da  3 Favori Kokuyu Severim: Ahududu, Vanilya ve Frezya.Vanilya, beni rahat ve lezzetli hissettiriyor.Ahududu, çok tatlı ve eğlenceli.Frezya'yı  ise daha kadınsı oluşundan dolayı seviyorum."

5 yorum:

  1. Çok güzelmiş şişesiii :)) çok beğendim :)) Birde katy perrynin galiba yeni bir sevgilisi var bunu diğer esno takipçileriyle paylaşmanızı öneririm :))

    YanıtlaSil
  2. Süper ya çok tatlı olmuş.İçeriğini zaten 3 ay önce hayranlarına sorup belirlemişti, şisesi de süper olmuş!Umarım ülkemize de gelir diğer ünlülerinki gibi :)
    -Merve

    YanıtlaSil
  3. ya türkiyeye gelmezse internetten alma gibi bi şansımız olabilir mi sizce?? yani sitesinde falan satışa çıkmaz mı?? :(

    YanıtlaSil
  4. Macy’s mağazalarında satışa sunulacak zaten ve şirket ile Türkiye'ninde bağlantısı var. Official sitesinden, sipariş verebiliyorsun diye biliyorum.Eğer böyle birşey olursa, en başta ben alacağım zaten. Ama büyük ihtimalle olur.
    -Rose Sun Black

    YanıtlaSil
  5. Bayıldım :) Hemen bu parfümü almalıyım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)