30 Nis 2012

Rihanna'nın "Where Have You Been" Klibi

Rihanna'nın yeni klibi "Where Have You Been" klibi sonunda çıktı! (Uzun süredir bekliyordum çünkü şarkıya aşığım.) Klibinde bir konu olur sanmıştım ama beklediğim gibi olmadı. Klipte tek sevdiğim şey Rihanna'nın sonunda dans etmesi! Klibin başında Rihanna deniz kızı gibi geliyor ve klibin sonunda deniz kızı gibi gidiyor. Şarkı için izlenir.

13 yorum:

  1. şarkı gerçekten müthişş :) klipte fena sayılmaz

    YanıtlaSil
  2. Klibi beğendim Rihanna ya söyleyecek bişey bulamıyorum. Herşey o, yaptığı herşey harika. Navy olduğum için böyle düşünüyor olabilirim. Ama onu gerçekten çok seviyorum :D

    YanıtlaSil
  3. Rihanna sonunda hiç denemediği bir şey deneyip, dans etmiş. Çokta iyi etmiş. Harika! Şarkıya zaten diyebileceğim bir şey yok, bence Talk That Talk'ta ki en sağlam parça.

    YanıtlaSil
  4. Bence de. Şarkıya zaten söylenicek söz yok , klipte şarkıyı tamamlamış. Ben en çok ilk nakarattaki dansı beğendim.
    -Elif.(Aranıza yeni katıldım :) Hayır , aslında yeni katılmadım. Bu isim yazma şeyine yeni katıldım afhsgdfs :D)

    YanıtlaSil
  5. bu illüminati örgütü üyelerini ,islamı yok etmeye çalışan tüm kliplerinde tek göz işareti yapan kişileri neden takip ediyoruz ..bn yeni öğrendim ve artık bıraktım rihanna ve digerlerini.. onlar yüzünden canımız ve dinimiz tehtit altında.

    YanıtlaSil
  6. Ben Rihanna'nın şarkılarının hepsini severim am bu talk that talk albümü bomba oluucak bu benim için kesindir.Klib bence iyi olmuş şarkı sölicek söz yok o kadar güzel.

    SENİ SEVİYORUM...

    elif

    YanıtlaSil
  7. TTT'taki en sevdiğim şarkı, ama klip beklediğim kadar iyi değil. Ama yine de güzel tabii :)

    YanıtlaSil
  8. İlluminati onun kendi seçimi biz nasıl karışabiliriz ki?
    Bence klip çok hoş ve değişik olmuş.
    Şarkıya diyecek sözüm yok zaten,ha-ri-ka!
    Abi bide nasıl becermişler o tek gözü ya!:D

    YanıtlaSil
  9. Şarkı sözleri ve Klipleriyle illuminati'yi Bilinç altımıza yerleştirmeye çalışıyor

    YanıtlaSil
  10. pardon ama kendi seçimi die bişey olamaz eğer onun seçimi başkalrına zarar vermeyi amaçlıyosa bu özgürlük değildir... biz de aydınlanmış yeni çağ gençleriyiz ama gidip te herkes benim istediğim gibi yaşıcak demiorz ama onların amacı o.. sürekli şehvet ve seks sembolleri içerio buda bizim toplumuzu olumsuz etkiliyo. ben 18 yaşındayım ve gayet modern bi insanım ve ben kimsenin dinine ırkına karışmıyosam onlarda benimkine karışamazlar..eminem çocugu olunca bu gruptan ayrıldı ölüm tehlikesi yaşıyo su anda bu nasıl bi dünya..

    YanıtlaSil
  11. rihannanın şarkı sözlerinin çevirilerini bi okuyun onun bi sürtük olduğunu anlayacaksınız..böle insanlar bize zarar vrio.. bizde bağıra bağıra bu şarkıları söylüorz..

    YanıtlaSil
  12. klibi izlerken benden başka kimse illuminati simgesi olan tek gözü farkettimi diye düşünmüştüm.Evet farketmişsiniz.Bizim beynimizi yıkamaya çalışıyorlar ve siz onların kendi seçimi olduğunu düşünüyorsunuz.Kesinlikle katılmıyorum, bunu yapmaya hakları yok.
    Bu arada 'isim yazma şeyini' :) ben buldum çünkü benim yorumum olduğu bilinsin istedim bana katıldığınıza sevindim. başta sadece -Selin yazıyordum ama birçok Selin olduğunu düşünürsek bende bunu yapmaya karar verdim -Selin<3

    YanıtlaSil
  13. bu kadar kişinin bilinçli olmasına çok sevindim yürüyün kızlar illuminati bizi şekillendiremez
    -Stan

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)