28 Nis 2012

Percy Jackson & Olimposlular Filminin Çekimleri Başladı

'Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı' filmini duymayanınız yoktur ama izlemeyeneniz vardır elbet. Bu film de kitaptan uyarlanma ve hayran kitlesi oldukça geniş. Serinin ilk filmi olan Şimşek Hırsızı istenilen izleyiciye ulaşamadığı ve masraflar karşılanamadığı için serinin devamı gelmeyeceği söylentileri vardı fakat bu söylentilerin hepsi bizi yanılttı. Nisan ayının başlarında serinin ikinci filmi olan Canavarlar Denizi'nin çekimleri başladı. Son olarak set ekibi Kanada'da çekim yaparken görüntülendi. Ayrıca Şimşek Hırsızı filmini izlemeyeniniz varsa izlemenizi tavsiye ederim.
    
    

7 yorum:

  1. Kitaptan tamamen uzak bir film çekersen tabii masrafları karşılayamazsın. Annabeth sonunda sarışın olmuş jeton kafalarına biraz geç düşmüş. Birinci filmde değiştirdikleri ayrıntıları ikinci filmde nasıl düzeltecekler bilmiyorum.........
    O kadar söylensem de ekibi, yönetmeni hatta değiştirilen hikayeyi bile seviyorum. :P

    YanıtlaSil
  2. Kitap iyi film kötü. Filmi Logan Lerman kurtarmış.

    YanıtlaSil
  3. sabırsızlıkla bekliorum :D:D

    YanıtlaSil
  4. kitaptan uzak olsada çok sevdim :D Logan Lerman çok şeker ya .

    YanıtlaSil
  5. bence ikiside guzel haksızlık etmeyin ha bu arada anabeth çok kötü olmuş

    YanıtlaSil
  6. bence kitabı da filmide harika. zaten bana filmde percy rolünü logan lerman, annabeth rolünüde alexandra daddario canlandırsa yeterrr... :)

    YanıtlaSil
  7. bence film o kadar kötü değil ama karakterlerin dış görünüşü ve yaşı pek uygun olmamış.. Logan Lerman'ın daha Olimpos Kahramanlarına kadar film çekmesi gerek am çocuk o zamana yaşlanacak yani ...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)