12 Nis 2012

Erkekler One Direction Gibi Giyinmeli

Erkeklerin düzgün giyinememesinden sıkıldınız mı? O zaman, her daim şık görünmeyi başaran One Direction grubu üyelerinden ipuçları almaları gerek. Sizi tanımıyorum ama keşke hayatımızdaki erkekler bu grup üyeleri kadar iyi giyinebilse. Eğer iyi giyinmesi gereken sevgiliniz, erkek kardeşiniz yada erkek kankanız varsa, alttaki bilgileri kulağına çıtlatın derim!

Bazen kankalarınla uyum içinde giyinmek iyidir.
Kankalarınla tamamen aynı giyinmen gerekmiyor tabi! Ama birbirinizi tanıdığınızı belli etmekten korkmayın. Takım elbise giyerseniz bu bilgi çok doğru! The Beatles grubu gibi görünmek pek de kötü değil bence.
Kızlar yelek-kravat ikilisine bayılırlar.
Sevdiğimiz birşey varsa, o da sağlam seçimlerdir. "One Thing" klibinde Liam, ceketi olamadan yelek ve kravat giymiş. Kollarını katlamasındaki umursamazlığa bayıldım! Bunaltıcı değil son derece rahat bir tarz!
Kararsız mısınız? Tişört giyin!
James Dean 1950'lerde bu tarzı ortaya çıkarmıştı. Nedense tişört ve kot pantolon giyen erkeklerde bir seksilik var! Bu görüntüyü bozamazsınız! Ayağınıza "Crocs" giymeniz dışında.
Dağınık saç candır.
Harry Styles, grupta saçı en dağınık olan ve biz buna bayılıyoruz sanırım.
Okul dokunuşları= Zayıf Noktamız
Genelde izlediğimiz her gençlik filmlerinde var bu... Erkekler beyzbol ceketi giyince neden bu kadar tatlı oluyor? Genelde bu ceketi Zayn Malik giyiyor.
Hırka görünce sarılasımız geliyor!
Erkekler hırka giyince, birden ısınmak istiyoruz! Yıpranmış tişörtünüzün üstüne giymek için şık bir seçenek.
Ceket sayınızı çoğaltın! 
"Gotta Be You" klibini izledikçe, kabanların kış için ne kadar harika olduğunu anlıyorum! Bu size biraz "tiki" gelirse, sizi sıcak tutacak başka seçenekler de var. Mesela Niall klipte blazer ceketin içine kapşonlu, onun içine de gömlek giymiş. Ama spor tarzını hala koruyor.

5 yorum:

  1. onlar gerçekten harika ve sexyler özelliklede Zayn ve Liam <3
    -Selin

    YanıtlaSil
  2. Harika bi yazı olmuş ellerinize sağlık ve yazan Directioner galiba :D Bende öyleyim :D Kim olamaz ki ? Asdafasgadfa

    YanıtlaSil
  3. Ben giyinişlerine görünüşlerine bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  4. bence daha iyi giyinenler de var.(NATE RUESS) ama yine de fena değil.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)