30 Mar 2012

"Keklenen" Ünlüler

Efsane şaka programı Punk'd ekranlara dönüyor! Ülkemizde de yayınlanan bu programda kimlere şaka yapılmadı ki? İşte o şaka kurbanlarının bazıları:

Justin Timberlake:
Punk'd programının en unutulmayan şakalarından biri oldu bu. Justin Timberlake ödenmemiş vergileri yüzünden evini kaybedeceğini sandı. Hatta polisler köpeğini götürünce ağlamaya başladı.


Rihanna:
Rihanna bu şakada para çalmakla suçlandı. Arkadaşı şarkı söyleyen çocuklara 5 dolar yerine 100 dolar verince, Rihanna parayı geri almaya çalıştı. Çocuklarda onu hırsızlıkla suçladı. Az kalsın hapse giriyordu.



Beyonce:
Beyonce bir yılbaşında küçük hayranlarının yanına gitti. Beyonce'ye ağacın üstündeki yıldızı takmaları söylendi. Beyonce takmaya çalışırken ağaç düştü. Çocuklar "Noelimizi mahvettin!" diye bağırdılar. Beyonce gerçekten üzülmüştü ama şaka olduğunu anlayınca rahatladı!


Zac Efron:
Zac Efron ve Ashley Tisdale bir mağazaya girdiler ve mağaza görevlisi Zac ve Ashley ile ilgilendikten sonra güvenlik ile birlikte dışarı çıktı. Zac ve Ashley kıyafetlere bakarken, 2 adam gelip kutu içindeki parayı alıp gittiler. Mağaza görevlisi ve güvenlik geldi. Ardından bir adam daha gelip kutuyu sordu. Görevli oraya koyduğunu söyledi ama kutu yoktu. Zac Efron alanları gördüğünü söyledi ve adam almalarına izin verdiği için Zac'e kızdı.

4 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)