30 Mar 2012

Dakota Fanning: "Asla 'Ünlü Bir Çocuk' Olmadım!"

Dakota Fanning, Wonderland dergisinin Nisan sayısı için kamera karşısına geçti. Şuan 18 yaşında olan Dakota, ünlüler camiasına küçük yaşta girmişti. Wonderland dergisiyle yaptığı röportajda, bu konuya da değindi:
"Asla, 'ünlü bir çocuk' gibi hissetmedim, bu kavram her zaman bana çok tuhaf gelmiştir. Sadece, 6-7 yaşındaki bir oyuncu olduğumu hissettim. Bilirsiniz, bir çocuk çok hareketli olur. Ama 18'inize geldiğinizde, daha çok şey ve daha çok rol yapmanızın mümkün olduğunu farkediyorsunuz."
Birçok sahte hesap olsa da, Dakota'nın bir Facebook ve Twitter hesabı yok. Bakın güzel oyuncu bunu nasıl açıklıyor:
"İnsanların nerede olduğumu, ne yaptığımı bilmeleri gerektiğini düşünmüyorum. Birçok insanın, gizlilik istediğini hissediyorum, ama onlar nerede olduklarını insanlara söylüyorlar! Bu hiç bana göre değil. Bir Facebook veya Twitter hesabım yok ve hiçbir zaman da olmasını istemiyorum. Ortalıkta bir sürü sahtekar var, Twitter'da yeterince Dakota var!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)