12 Oca 2012

Mutlu Yıllar Zayn Malik!

Bugün One Direction grubunun yakışıklılarından biri olan Zayn Malik'in doğum günü! Zayn, İngiltere'de doğdu. Babası Pakistanlı, annesi İngiliz. Kendisi ise bir müslüman! 19 yaşına giren Zayn'e mutlu yıllar diliyoruz!

10 yorum:

  1. merhabe cnm şeyy ensoneler oldu temanızı nasıl yaptınız yani bende o tarz bişey yapmak istiyorum ama nasıl yapılcağını bilmiyorum geçri ben blogcu kullanıyorum olurmu???

    YanıtlaSil
  2. Zain Malik değil mi ??

    YanıtlaSil
  3. Bu çok çok yakışıklı :) grubun en yakışıklısı bence

    YanıtlaSil
  4. zayn ile benim dogm günüm aynı gün :)

    YanıtlaSil
  5. ZAİNHappy birthday my love I know you mad at me for not being as well as my love to come next, but as soon as possibleThe playing of my love I love glass

    YanıtlaSil
  6. tamam yakışıklı ama çok çok çok özür dileyerek söylüyorum ki fotoğraftan korktum. Ama genel olarak evet yakışıklı ama sadece bu fotoğrafı beğenmedim, her neyse, iyiki doğmuş :D bu arada gruptaki tek Müslüman'dı galiba??

    YanıtlaSil
  7. mutlu yıllar zayn malik....

    YanıtlaSil
  8. zayn senin çoOoOoOoOoOok büyük bir hayranınım onedirection grubundaki en yakışıklı kişisin ha bu arada sizin grubunuzdaki LİAM PAYNE arkadaşımın en sevdiği kişi onda selam söylersen mutlu oluruz...
    sevgilerimizle gizli hayranlar...

    YanıtlaSil
  9. Mutlu yıllar Zayn seviliyoon

    YanıtlaSil
  10. ZAYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE YILLARA HEP BİRLİKTE ONE DRECTİONLA

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)