31 Oca 2012

Kristen Bell Doğum Gününde Ağladı!

Kristen Bell, Ellen programına katıldı. 31 yaşındaki oyuncu programda doğum gününde çekilmiş bir videoyu gösterdi. Kristen videoda ağlıyordu. Peki onu ağlatan ne? Kristen şöyle anlatıyor:
"Doğum günümde, oturma odasındaydık ve kapı çaldı. Nişanlım Dex 'hediyen burda. Köpekleri de alıp neden arka odaya geçmiyorsun' dedi. Hediyenin ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yoktu. Köpekleri alıp, arka odaya gittim. Düşündüm ve dedim ki 'Kesinlikle tembel hayvan aldı. Yanımda, çok yakınımda. Birazdan onu göreceğim'"
Kristen'ın tembel hayvanlara büyük bir aşkı var. Ocak ayının ilk günlerinde Kristen, google'da hep tembel hayvanların fotoğraflarına baktığını söylemişti. 31. doğum gününde tembel hayvan alacağını öğrenince, ne yapacağını bilemediği ve çok heyecanlandığı için yatağında ağlamaya başlamış. İşte o komik video:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)