26 Oca 2012

Jessie J ve Nicki Minaj Pişti Oldu!

Nicki Minaj ve Jessie J'nin kendilerine özel tarzları var. Konserlerinde, katıldıkları davetlerde, galalarda ve ödül törenlerinde birbirinden ilginç tarzlarıyla daima ilgiyi üzerlerine çekiyorlar. Ancak bu sefer ikisininde ortak bir kıyafet giydiğini görüyoruz. Ve anketimizde ise bir değişiklik yaptık, bu sefer en kötü kimde durmuşsa ona oy vereceğiz. Sizce en kötü Jessie J de mi Nicki de mi durmuş ? Oyunuzu kullanın.

4 yorum:

  1. Nickinin kalça kısmı biraz geniş durmuş , kötü görünüyor BENCE

    YanıtlaSil
  2. ikisindede iğrenç durmuş bence ama Nicki de daha kötü

    YanıtlaSil
  3. tabiki nicki zaten onda o kalçalar olduğu sürece hiçbi kıyafet üzerine yakışmaz acaba hangi kör kişiler en KÖTÜ durmuşa jessie j'yi çoğunluk vermiş anlamış deilim!!!!!

    YanıtlaSil
  4. Tabikide Nickide güzel durmuş ! kalçaları var diye yargılamayın kalçaları çok seksi. ayrıca üstünüde çok uyumlu birşeyle tamamlamış ve pembe saçlarıyla harika gözükmüş. zevkli olan kişiler nickiyi oylamışlar. çok renkli kişilik olduğu için herşey yakışır şimdi önyargılarınızıda alın ve gidin buradan !

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)