31 Oca 2012

Bella Thorne ve Zendaya'dan Yeni Film 'Frenemies'

 Disney Channel herkesin evlerine geldiğine göre artık bizde Disney Channel'da yayınlanan filmler ve diziler hakkında haber yapmaya başlayabiliriz değil mi ? 'Haydi Çalkala' dizisinde rol alan Bella Thorne ve Zendaya yeni filmleri 'Frenemies' Amerika'da çoktan gösterime girdi. En kısa zamanda Türkiye'de de reklamları çıkmaya başlayacaktır. Filmde iki arkadaşın birden birbirlerine karşı düşman olması anlatılıyor. Ve tabi ki komik bir üslupla.

5 yorum:

  1. bu yeni film değil 2011'in sonlarında yayınlandı o kadar da yeni sayılmaz daha önce paylaşmalıydınız.

    YanıtlaSil
  2. Haberi okuduysan zaten Amerika'da çoktan gösterime girdiğini söyledik. Ayrıca IMDb nin sitesine göre 13 Ocak 2012de gösterime girmiş. Çok da eski sayılmaz yani. :)

    YanıtlaSil
  3. Bencede çünkü daha önce yayınlanan filmleri sonra göstermemeliler çünkü çoktan gösterime giriyo ve filmi kaçırıyoruz.Ama bence güzel bi filme benziyor.

    YanıtlaSil
  4. siz akıllı mısınız?! koca filmin çevrisini yapıyolar tabii türkiye'de sonradan yayınlanacaktır...

    YanıtlaSil
  5. siz akıllı mısınız?! koca filmin çevrisini yapıyolar tabii türkiye'de sonradan yayınlanacaktır... ( katılıom) lan film süper

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)