7 Oca 2012

Bella Thorne Ve Zendaya Birbirleri Hakkında Konuştu!

http://i.imgur.com/vQmT9.png 
Disney Channel kanalında yayınlanan 'Shake It Up' dizisinin yıldızları Bella Thorne ve Zendaya 'Girl's Life' dergisinin kapak yıldızları oldular. Genç yıldızlar aynı zamanda dergiye oynadıkları film vasıtasıyla bir röportaj verdiler.
Fenemies filmi hakkında Zendaya:
Bizim için gerçekten çok zordu. Süper kötüleri oynadığımız sadece tek bir sahne vardı. Çok hızlı koşmalı ve davranmalıydık. Sahneler bittiğinde ise Bella ile birbirimize 'Aman tanrım, çok üzgünüm' bakışları attık.
Bella'yı bir keresinde oda da reverans yaparken yakalamıştım ve 'Burdaki kızı tanımıyorum ama çok eğlenceli ve onu seviyorum' der gibiydim.
Bella Thorne ise;
Aslında Zendaya ile aynı şeyi aynı zamanda yapıyoruz cümlelerimizi bile aynı anda bitiriyoruz. Bazı yerlerde hep aynıyız. İkimizde zirvedeyiz, planlamadan bile aynı ayakkabıları giyiyoruz. Sonra birbirimize bakıp sırıtıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)