19 Ara 2011

Willow Smith ve Nicki Minaj'ın "Fireball" Klibi Yayınlandı

Nicki Minaj ve Willow Smith'den eğlenceli bir klip sizlerle! Klibin konusu yok, sadece Willow sokakta dans ediyor ama şarkı harika! (Hatta birkaç hafta önce 'Haftanın Müziği' olmuştu bu şarkı!), belki Whip My Hair şarkısı kadar tutulmayacak ama çok hareketli bir dans şarkısı. İşte klip:

5 yorum:

  1. Şahsen ben çok begendim klibi :D Hatta o ilk nakarattaki hareketi yapmaya çalıştım ve tabiki sonuç hüsran :D

    YanıtlaSil
  2. 11 yaşındaki kızın klibiyle bile ne kadar çok uğraşılmış. özel efktler falan...
    bide bizim yerli klipler aklıma geldi. güdüm :D

    YanıtlaSil
  3. Eheheh 11 yaşındaki kız deyip geçmeyelim :D Babasının ismi duyulsa felaketler kopuyor yani :D

    YanıtlaSil
  4. evet zaten ünlü olmasındaki en büyük etken will smith. xD
    ama dikkat ettiğim şey şu; türk kliplerinin çoğu dandik. mesela tarkanın öp klibine bak bide buna bak. SÖZDE takan dünya starı çok meşhur. ama klipleri olduça özensiz. bide ben çok ünlüyüm, zirvedeyim, ulaşılmazım diye kendini kasmasına hasta oluyorum.
    christina aguilera, 50 cent,adrana lima var mısın yok musuna katılıyor ama tarkana öyle bi teklif gelse hayatta kabul etmez. çünkü DÜNYA STARI ya! samantha fox beyaz show'a katılır ama tarkan katılmaz. neden çünkü ÇOK ÜNLÜ!

    papucumun dünya starı... rihannaya 100 kere düet teklif etti 100 kere geri çevrildi.bunu şımartanlarda kabahat. ayy nolur bizim programımıza katıl diye... (nerde nereye geldim ya. naıl dolduysam artık.ama tarkan dünya starı değil onu bilin. hiçbir programa katlmamasına kendini soyutlamasına gıcık oluyorum) :D

    YanıtlaSil
  5. tarkana niye laf atıyosun ki şimdi allah allah yani klibi ya beğendim yada beğenmedim diye yorum yaz ille başka ünlülere sataşmak zorundamısın biliyorum bencede türkiyedeki klipler dandik ama tarkanın güzel şarkıları olmasa niye ona MEGA STAR densin sonuçta türkiyedede bir mega star olmalı ben mega star tarkan olsun demiyorum (zaten tarkanı bende pek sevmem) ama nicki minajın klibine yorum yazarken tarkana laf atmanda garibime gitti NEYSE BENCE KLİP ÇOK GÜZEL:) ÇOOK İYİ BİR DÜET OLMUŞ:))))))))))))))))))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)