17 Ara 2011

Demi Lovato Tarzı

Artık İlgi Alanı bölümüne yeni bir kategori daha eklendi: Ünlü Tarzları. Bundan sonra ünlülerin giydiği kıyafetlerden, taktıkları takılara kadar her şeyi ele alarak haber yapacağız. İlk konuğumuz Demi Lovato. Onun tarzına herkes hayran. Bakalım Demi nereden giyiniyor, kimin tasarımlarını seviyor.
Demi, Kasım ayında MGM'de verdiği bir konserde Jeffrey Campbell yapımı dikenli ayakkabı giymiş. Demi tarzını belli edenlerden, taktığı bileklik dahi dikenli! Giydiği leggings ile konserde göz kamaştırdı, Demi'nin ışıltılara büyük ilgisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Buckle'dan aldığı tunik ve üzerindeki gri tüylü yelek ile kıyafetine uyum sağlamış.

Eylül ayında Los Angeles alışverişinden bir kare. Demi burada Skyscraper klibinde de takı tasarımcısı olan Erin Wasson'ın kemikli küpe, kolye ve yüzük takılarını kullanmış. Yine Jeffrey Campbell yapımı ayakkabı giydiğini görüyoruz. Demi bunu daha önce bir röportajında belirtmişti, favori ayakkabı tasarımcısı Jeffrey Campbell'miş. Kısa bir kot şort ve üzerine kimono ceket giyerek iyi bir seçim yapmış.

Ağustos ayında Los Angeles'da Katy Perry'nin konser çıkışında. Demi Jeffrey Campbell yapımı ışıltılı ayakkabısıyla karşımızda. Yüzüne yaptığı gümüş glitter ile de güzel bir uyum sağlamış. Kıyafeti, çantası ve şapkası siyah olan Demi, bu ışıltılı ayakkabıyla rüküşlüğü bozmuş. Ayrıca dikenli bilezikler gözden kaçmadı değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)