28 Kas 2011

Miley Cyrus Bağımlı Değil

Dün Miley Cyrus'ın uyuşturucu kullandığı ile ilgili bir haber yayınlanmıştı. Hannah Montana yıldızına arkadaşları Bob Marley pastası yapmıştı. Bob Marley de eskiden ot içen bir efsane sanatçı. Miley bunun üzerine "Arkadaşlarınız size Bob Marley pastası yapmışsa, bağımlısınız ve çok ot içiyorsunuz demektir!" diye birşey söylemişti. Kelly ise şöyle karşılık vermişti: "Sorununun salvia olduğunu sanıyordum!". Bazıları bunu şaka olarak algıladı, bazıları ise ciddiye aldı. Ama bu kesin bir bilgi. Miley Cyrus ot içmiyor! Çünkü doğum günü partisini düzenleyen Kelly Osbourne öyle söyledi! 

"Şunu bir açıklığa kavuşturayım. Miley'nin uyuşturucu kullandığı olaydan sonra ona şaka olarak Bob Miley demeye başladık! Miley'nin 'arkadaşları' olarak tanından insanların uyuşturucu kullanmayan birini, insanlara bir bağımlı olduğunu inandırmaya çalışması beni deli ediyor! Miley şarkı söylüyor, film çekiyor ve konserler veriyor. Uyuşturucu kullansaydı bunlar mümkün olur muydu?"

Kelly haklı! Sonuçta Amy Winehouse'u gördük. Uyuşturucu kullanıyordu ve bir süre sonra konser verememeye, şarkı söyleyememeye başladı. Miley'nin böyle birşey yaptığına hiç inanmıyordum zaten.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)