2 Eki 2011

Justin Bieber'dan Selena Gomez'e Pahalı Sürprizler Devam Ediyor!

http://i.imgur.com/g8DrZ.jpg
17 Yaşındaki JBieber kız arkadaşı Selena Gomez'e sürprizler yapmaya devam ediyor. Yanlış oldu pahalı sürprizler yapmaya devam ediyor! Geçtiğimiz haftalarda 20,000 kişilik Arena'yı sadece kendisi ve sevgilisi için kapattıran Justin'in bu defaki sürprizi de o kadar büyük! İkiside Tenessee'de yeni müzik videolarının çekimlerini yapıyorlar. Ve iki genç yıldız Nashville'da Loews Vanderbilt Otelinde kalıyorlar. Otelin bir gecesi tam tamına $1,800 türk lirasıyla neredeyse 4 bin tl! Oteli tutan ve kiralayan Justin, kim onun gibi bir erkek arkadaş istemez ki! Onlara yakın olan kaynaklarda bakın neler diyor;
Onlar Swan Suit'lerinde kalıyorlar. Gerçekten romantik ve lüks bir yer. Otele geldiklerinde çok sevimlilerdi. Ve gerçekten çok şeker bir çift. Bu gerçekten çok tatlıydı. Justin inanılmaz derecede kibar ve gerçek bir beyefendi. Elleri sürekli birbirlerini kenetliyordu ve paparazilerden korkmuyorlardı.
ImageImage Image Image Image

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)