17 Eki 2011

Justin Bieber "Mistletoe" Şarkısının Tam Versiyonu Yayınlandı

Belieber'lar Justin Bieber'ın Yılbaşı için çıkaracağı özel albümü bekliyorlar. Yakında klibi yayınlanacak olan Mistletoe adlı şarkı dinleyiciye sunuldu bile! Şarkı arkada çalan çanlar ve Justin Bieber sesiyle tam bir Noel havasında! Justin, 1 Aralık 2011 (1.11.11) tarihinde çıkacak olan albümü için, şimdiye kadar yaptığı en iyi albüm olduğunu söylüyor. Ryan Seacrest ile radyo da yaptığı görüşmede Justin şunları söyledi:

"Boyz II Men, Usher, The Band Perry ile çalıştım. Albümde daha bir çok harika sanatçı var. Mariah Carey'nin "All I Want For Christmas Is You" adlı parçasını da bu albümde seslendiriyorum. Onun bu şarkıyı söylememe izin vermesi bir onur. Şuan Under The Mistletoe albümüme odaklandık. Çıkacak olan Believe albümüme de hazırlanıyorum. Ama Under the Mistletoe albümünde Noel'i kutlayan herkes için parçalar var. Noel arifesini hep annemin tarafında, Noel'i ise hep babamın tarafında kutlarız. Tüm ailem büyükbabamın evine gelir. Onlar yemek pişirir ve Dice denen zar oyununu oynarız. Ama bu yıl sizler için Times Meydanı'nda olacağım."

İşte Mistletoe şarkısı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)