8 Eki 2011

Justin Bieber 'Herkes Selena'nın Çekici Olduğunu Görebilir'

http://i.imgur.com/sU88s.png
17 Yaşındaki Justin Bieber 19 yaşındaki kız arkadaşı Selena Gomez'e baya kafayı takmış gibi. Belieber'ların birçoğu ne kadar desteklemeselerde onlar haklı. Justin zamanını sizce de hep Selena'yla harcamıyor mu ? Bieber NEW Dergisine verdiği bir röportajda Selena'yla ilgili birşeyler paylaştı. Hit the Lights şarkısına klip geçen Gomez'in yanında yine erkek arkadaşı destek oluyor. Ama biz röportajı okuyalım;
Herkes onun ne kadar çekici birisi olduğunu görebilir, bu harika onun için ondan çok daha fazlası var. O beni güldüren ve şakalarıma da gülen birisi. Güçlü bir aile değerleri var. İkimizde sadece annelerimiz yetiştirdi & aile değerlerimiz aynı da diyebilirim.
Peki Selena'yla evlenmeyi düşünüyor musun Justin?
Şimdi birşeyler söyleyemem, ama yaşlandığımda olmayacak. Bu sektörde insanlar hayatlarına evlilik ve çocuklar da koyar. Ama bundan daha önemli şeyler de vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)