18 Eyl 2011

Moda Haftası'nın En Kötü Giyinenleri

Malesef, Moda Haftası geldi ve gitti! Ünlüler tüm hafta boyunca gecelere katılıp, alışverişler yaparken biz burda kıskançlık krizlerine girdik. Şimdi moda haftasında kötü giyinenleri sizlere açıklayacağım. Aslında giydikleri kıyafetler kötü değil, yani manava giderken yada bakıcılık yaparken giyilebilecek gayet hoş parçalar. Ama bu MODA haftası ve bu şahıslar gayet sıkıcı giyinmişler. Aralarında 2 tane Joe Jonas'ın eski aşkı, 2 tane Gossip Girl güzeli, moda manyakları olarak bildiğimiz Lea Michele ve Whitney Port ve 1 sporcu var. Hadi bir bakalım.
Camilla Belle: Bazen sadelik iyidir Cami. Tek söyleyeceğim bu.
Jessica Szohr: Jess, pasaklıyla seksiliği karıştırmış gibi. Çünkü burda aynen yataktan yeni çıkmış gibi gözüküyor.
Nicki Minaj: Tamam, Nicki'yi zaten çılgın kıyafetleriyle tanıyoruz. Ama bu kıyafet çook farklı bi seviyede! Şeker dükkanı falan mı patladı yoksa?!
Lea Michele: Görünüşe göre birileri annesinin dolabını karıştırmış (!)
Leighton Meester: Lei burda tam bir Blair Waldorf gibi giyinmiş. Bir dahaki seferi Gossip Girl'ün tasarımcılarıyla çalışmasan?
Ashley Greene: Saçına bayıldım ama o kıyafet...
Whitney Port: Whit'i çok beğenirim. Ama bu kıyafetle onu görünce The Hills dizisinde nasıl bulunmuş diye düşünüyorum kendi kendime.
Serena Williams: Kusura bakma Serena ama, bence sen sporda kal. Moda mı? Sana göre değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)