25 Eyl 2011

Harry Styles, Emma Watson'ı Etkisi Altına Aldı!

http://i.imgur.com/DY8rC.png
21 Yaşındaki herkesin tanıdığı ve hayranı olduğu Emma Watson, One Direction grubununda katıldığı showbiz partisinde Harry Styles'ın Emma'yı büyülediğini Emma'nın bir arkadaşı söyledi. Emma 21 Harry Styles ise henüz 17 Yaşında. Harry Styles hayranlarının Emma'ya karşı bir tepki göstermelerine gerek yok, çünkü onun zaten bir erkek arkadaşı var. Bunu bir çeşit hayranlık olarak da görebilirsiniz. Bir kaynak bakın bizlere neler anlatıyor;
Emma partide büyük bir kargaşa içindeydi, neredeyse tüm genç kızlar bu delikanlıları görmek için birbirlerini itiyordu. Emma, Harry'nin tatlı ve sevimli olduğunu söyledi. Harry, Emma üzerinde büyük bir etki yapmış gibiydi.
Johnny Simmons ile birlikte olanEmma Watson ise şunları söyledi;
İnsanlar hemen bana yol çiziyorlar ve bana 'Şu çocuk olmalı, senin için erkeklerle çıkmak kolay' diyorlar. Bu gerçekten o kadar kolay birşey değil. Gerçekten değil.

1 yorum:

  1. bence tam tersidir. Hem ingiliz olup da hem harry potter'ı sevmemek zor olurdu bence.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)