12 Şub 2012

Selena Gomez Nasıl Oturacağını Bilemedi

Justin Bieber ile yaşadığı ilişkiyle ününe ün katan genç şarkıcı Selena Gomez, 11 Şubat'da giysilerinin kurbanı oldu. Mini bir etek giyen Gomez, katıldığı televizyon programında nasıl oturacağını bir türlü bilemedi. Şekilden şekile giren Gomez, stüdyoda zor anlar yaşadı. Selena Gomez'in, hayatını kaybeden hayranı Hana'nın kendisi için yaptığı bilekliği takması da gözlerden kaçmadı.

11 yorum:

  1. "Küfür, hakaret vb. tarzda yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır."
    Sanırım bunu Selena için koydunuz :)

    YanıtlaSil
  2. Hayır Selena için değil. O her yerde var sekerim :D Selena nın hareketleri gerçekten komikk :)

    YanıtlaSil
  3. hayır senin için koyduk canım çünkü sen Küfür, hakaret vb. tarzda yapılan yorumlara layiksin

    YanıtlaSil
  4. Ne giyse yakışır ona. Ne var yani? Miley'nin kalın bacaklarından, çorapları yırtıldı. Bişey dedik mi? Hem o sokaktaydı. Lafım Miley'e değil. Smiler'ım. Lafım, Selena'ya laf söyleyenlere.

    YanıtlaSil
  5. Ölen hayranının hediyesini takması büyük incelik doğrusu.

    YanıtlaSil
  6. şu tipin şekerliğine bak yaaaa:D kızarmış yüzü YERİMMM<3 bence mileyin tipi cadı gibi tabiii kendiside skandallar cadısı olduğu için ben smiler değilim miley den nefretttt selenadan sevgi duyuyorummm

    YanıtlaSil
  7. Selena Justin le ünlü olmak için beraber. Zaten her yerde Selena görmekten bıktım. Ama Miley öyle değil. Kendi çabalarıyla ünlü oldu. Ben Miley hayranı değilim. Ama Selena Miley rekabetinin 1.si her zaman Miley..Bu arada Selena nında bir sürü skandalı var unutmayın..

    YanıtlaSil
  8. Selena ya hayırrr. Resmen bebek yaa.. Justin nasıl tahammül ediyor acabaa

    YanıtlaSil
  9. selena gomez e öyle diyorsunuz kötü şeyler diyorsunuz hem selena gomez ünlülüğü daha çok artsın diye deyil justin bieber i sevdiği için beraber sen sevmedin biriyle olurmusun ki he diyelim öyle yaptı selena gomez aşk karşılıklı olur justin bieber de onu sevmiş öyle bişey yok ününe ün katmak için birlikte deyil sevdiği için birlikte gelelim meyli cyrus a o sanki farksız selen gomez in sevgililerin hepsiyle sevgili olmuş.selena gomez=<3justin bieber<3 justin bieber 18 yaşını doldurunca selena gomez le EVLENECEK

    YanıtlaSil
  10. 18 yaşında evlencek diyosnn justin nerdeyse 19 yaşına girdi..justin evlenmnn 'e'sini bile ağzına almıyo 10 yıl sonrasınıda düşünmüyo zaten bnları araştırda yaz şu yorumunu..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)