18 Kas 2012

Gelmiş Geçmiş En Unutulmaz Amerikan Müzik Ödülleri Performansları

40 yıldan beri düzenlenen Amerikan Müzik Ödülleri sahnesi bir çok ünlüyü sahnesinde ağırladı. Birbirinden inanılmaz performanslar yaşandı ve yaşatıldı. Beyonce'den Adam Lambert'a Lady Gaga'dan Guns 'N Roses'a kadar bir çok efsanevi ünlü ve grup tüm müzik sevenlere harika anlar yaşattı. Bu anlar unutulmadı. İşte Amerikan Müzik Ödüllerinin en unutulmaz performansları yorum yapmayı sakın unutmayın; 

Adam Lambert – “For Your Entertainment”
Adam Lambert 2009 AMA performansı sırasında erkek klavyecisini dudaklarından öpüyor (3:32). Bu yaşanan şey uzun zaman medyada kaldı. 

Beyonce Knowles – “Single Ladies (Put a Ring on It)”
Diva Beyonce 2008 yılında 'Single Ladies' isimli şarkısının performansını unutulmaz dansıyla herkese yaşattı. Beyonce'ye ne denebilir ki! İnanılmaz!


Whitney Houston – “Porgy ve Bess” Karışımı
Asla unutulmayacak olan efsane şarkıcılardan rahmetli Whitney Houston'ın 1994 yılındaki gösterdiği performansı üstünden yıllar geçmesine rağmen hala unutulmuyor.

Lady Gaga – “Bad Romance” ve “Speechless”
Lady Gaga'nın 2009 yılındaki AMA performansı uzun süre konuşulmuştu. Özellikle sahne kostümü basın tarafından çok eleştirilmişti.


Janet Jackson – Hit Şarkılarının Karışımı
Başarılı şarkıcı Janet Jackson 2009 yılında gösterdiği performansıyla unutulmaz anlar yaşattı. Şarkıcı en çok hit yapan şarkılarını tek performansda söyledi.

Jennifer Lopez – “Louboutins”
Jennifer Lopez – “Louboutins”Jennifer Lopez 2009 yılında “Louboutins” isimli şarkısının performansını gösterdi. JLO'un performansı çok eleştirilmşti.


Guns ‘n Roses – “Patience”
Guns ‘n Roses grubu 1989 yılında göstermiş olduğu 'Patience' şarkısının performansıyla 7 dakikalık inanılmaz bir an yaşattı herkese.
 

3 yorum:

  1. Beyoncé ödül törenlerinin de divası! Özellikle Grammy şovları. MÜZİĞİN KRALİÇESİ.

    YanıtlaSil
  2. Ben neredeyse 2006 yılından beri izliyorum AMA'yı en çok aklımda kalan beğendiğim Avril lavigne'in 2007 deki performansı.Çok güzel söylemişti.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)