1 Kas 2012

Demi Lovato Saçlarını Tekrar Kahverengiye Boyattı!

Biliyorsunuz Demi Lovato, uzun bir süredir sarışındı. Genç yıldız birkaç gün önce eski, kahverengi saçlarına geri döndü! 31 Ekim'de çekilen X Factor'ın yeni bölümünde kahverengi saçlarıyla görüntülenen Demi, aynı gün X Factor'da eğitmenlik yaptığı grubuyla birlikte de sahneye çıktı. Kahküller de eklenince Demi tam anlamıyla Camp Rock'taki Mitchie haline geri dönmemiş mi? Sizce Demi'ye hangi saç rengi daha çok yakışıyor? 

13 yorum:

  1. siz blogtan para kazanıyomusunuz?

    YanıtlaSil
  2. Siyah-kahverengi saç ve rocker tarzı herşeye taş çıkartır. -,- Xx

    YanıtlaSil
  3. Cadılar bayramı için Mitchie Torres kılığına girmemiş miydi?

    YanıtlaSil
  4. ben en çok demiye bu açı yakıştırıyordum ama eskiden zayıftı ve saç rengi bu kadar yapmacık durmuyordu şimdi şişman ve bence kahküller hiç ona gitmemiş benim düşüncem sarı ve uçları renkli saç rengine geri dönsün

    YanıtlaSil
  5. Ha ha!Süper yaa..

    YanıtlaSil
  6. tabii ki bu saç daha iyi. diğeri çok kilolu gibi gösteriyodu. sonunda eskisi gibi oldu. çok daha tatlı.

    YanıtlaSil
  7. kırmızı ve sarı en iyisi idi bu şekilde hafif perugu ve jessie j i andiriyor

    YanıtlaSil
  8. Kahverengi ona kesinlikle çok yakışıyo <3 bi daha sarı yapmasın :/

    YanıtlaSil
  9. sarı daha güzeldi bence

    YanıtlaSil
  10. Ben deminin bu haline döneceğini adım gibi biliyordum.Öncekahkül sonra yeniden kahverengi.en doğrusunu yapmış. seni seviyorum demi;)

    YanıtlaSil
  11. Aslında bu hali de iyi ama sarı saçına kahkülü daha çok yakıştırmıştım.Yine de Camp Rock zamanlarındaki gibi doğal olmamış bence.Hatta biraz peruğu andırdığını bile söyleyebilirim.Sarı saçın onu çok büyük gösterdiğine inanmıyorum.Ayrıca Demi artık Camp Rock'taki yaşında değil.O artık 20 yaşında ve kendinde değişiklikler yapmasından daha doğal bir şey göremiyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)