10 Eki 2012

MTV Avrupa Müzik Ödüllerinin Sunucusu ve Performansçıları Belli Oldu

11 Kasım Perşembe günü Frankfurt'ta düzenlenecek olan 18. MTV Avrupa Müzik Ödüllerinin sunucusu ve sahende performans gösterecek olan sanatçıları açıklandı. Törenin sunuculuğunu Heidi Klum üstlenecek ve Carly Rae Jepsen, Rita Ora ve Fun. grubu törende sahne alacak. Umarız tören geçen yıl ki gibi yine çok ilgi görür. Ayrıca törene çok az bir zaman kaldı o yüzden oylarınızı vermeyi sakın unutmayın! Adaylıklar ve oy vermek için burayı tıklayın. MTV Avrupa Müzik Ödüllerinde kırmızı halıda görmek istiyorsunuz ve kimlerin kazanmasını istiyorsunuz ?

1 yorum:

  1. FUN. fUN. VE FUN. başka bir şey istemiyorum ve Coldplay, green day, rhcp ve linkin park ta fena olmaz ama fun. vma de ödül alamadığı için onu istiyorum ve bnce mtv fun. ı cook seviyor çünkü the mtv movie awards ta da fun. sahne almıştı ve bnce büyük bir çıkış yakaladılar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)