8 Eki 2012

Kristen Stewart Babası İle FTM Konserinde

Kristen Stewart dün babası ile birlikte Florence+ The Machine konserine gitti. 22 yaşındaki güzel oyuncunun yanında da bir arkadaşı vardı ve Kristen'ı kameralardan uzak tutmaya çalışıyordu.


4 yorum:

  1. Kristen'ın annesini daha önce görmüştüm ama babasını görmemiştim.Aslına bakarsanız annesi de,kendisi de,babası da aynı tarzda insanlar.Hepsi Kristen'a çok benziyo.Ön yargılı olmak istemiyorum ama bunu söylemeden geçmek de istemiyorum hepsi umursamaz, laubali, yani bizim serseri diye tanımlayabileceğimiz tiplere ba-enziyor. Ki en başta söylediğim gibi bu sadece dışardan görünüşleri ve benim fikrim, içlerini ve nasıl bir insan olduklarını bilemem.Ama Robert'ın ailesi ile kıyaslamadan da geçemimiyorum. Robert'ın ailesi bunların yanında çok kuralcı,titiz ve sanki bir kraliyet ailesi gibi kalıyorlar ki Robert'ın annesi öyle bir kadın, babası değil de. Şimdi Robert'ın ailesinin (özellikle annesi Clare Pattinson'ın) neden Kristen ve ailesinin kendilerine uygun bulmadıklarını anlayabiliyorum. İki aile de birbirinden çok farklı.Biri artık neredeyse klasik bir Amerikalı ailesi diğeri ise geleneklerine bağlı bir İngiliz ailesi. Eğer ayrılmasalarmış sanırım sırf bu yüzden çok büyük olaylar bile çıkabilirmiş.ama bence her iki aileninde kendi içinde artı ve eksi yönleri var. Örneğin Kristen'ın annesi ve babası muhtemelen tam kafa dengi takılacak insanlardır hatta aslına bakarsanız Kristen'dan ne kadar çok nefret etsem de o da öyle. Bazen bunlar aşırıya kaçabilir, bu pek de iyi sonuçlara yol açmayabilir. Ama diğer yandan Robert'ın ailesi köklü ve bu köklerine büyük bi bağlılıkla bağlı bir aile.Yine bununda fazlası insanı boğup sıkabilir.Dediğim gibi her ailenin kendi içinde artı ve eksileri var.

    YanıtlaSil
  2. Ayrıca babası yanında erkek arkadaşı gibi duruyor. Sanırım çok genç.Yan yana iken hiçte baba-kız gibi durmuyolar açıkçası bi bizim babalara bak bide bunlara..Ne babalar var be..Bu arada Florence+The machine grubunu çok severim.

    YanıtlaSil
  3. Damla Kristen annesi ile babası boşanıyor. Gerçi çoğu fan hiç yanyana görmediğinden zaten boşanmış sanıyordu. Annesi dava açmış yaklaşık 2 senedir aile gibi değiliz demiş. Falan, filan.

    YanıtlaSil
  4. aaa sevdiceği biricik yönetmeni rupert sanders'i nerelerde. insan onunla giderdi asdsafdsa.
    adam pek bi uysallaştırmış krisi. artık paplara kötü davranmıyor asfkjdlşs
    bide fanları rupert'e kızıyor. daha ne istiyorlarsa gayet düzeltiyor meleklerini asdsafgfdsg.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)