28 Eyl 2012

Katy Perry'nin Eski Sevgilisi Ölü Bulundu

Katy Perry'nin eski sevgilisi ve oyuncu olan Johnny Lewis, bir evde 81 yaşındaki bir kadınla beraber ölü bulundu. Kadının isminin Katherine Davis olduğu belirlendi, ünlülere ev kiralıyordu. Kadının ölüm nedeni bilinmiyor ama Johnny Lewis'dan şüpheleniyorlar. Komşular çığlık sesi duyunca polisleri aramış. Çimlerden birinin atladığını görmüşler. Johnny Lewis'ın ölüm sebebinin çatı veya bahçe avlusu gibi biryerden düşmesi olarak tahmin ediliyor. Katy Perry'e yakın bir kaynağın dediklerine göre, Katy Perry ölüm haberini alınca mahvolmuş. İkili 2005-2006 yılları arasında çıkmıştı. Hatta "The One That Got Away" ve "Circle the Drain" şarkılarının Johnny için yazıldığı düşünülüyordu. Katy Perry ve Johnny Lewis anlaşamadıkları için değil, Katy Perry kariyerine odaklanması gerektiği için ayrılmışlar.

5 yorum:

  1. Cricle The Drain de hasta olan birisi anlatılıyodu galiba . KAty sevgilisinin annesi olmadığını söylüyordu , belki de Jhonny hastaydı .

    YanıtlaSil
  2. :( üzüldüm yha :(

    YanıtlaSil
  3. The One That Got Away anlamını buldu :'(

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)