8 Tem 2012

Mila Kunis, Ashton Kutcher Hakkında Konuştu

'Friends with Benefits' filminin başrol oyuncusu Mila Kunis Amerika'da yayınlanan Glamour dergisinin Ağustos sayısına kapak oldu. 28 yaşındaki başarılı oyuncu dergiyle yaptığı röportajında Ashton Kutcher'la sevgili olduğu dedikodularına cevap verdi ve Black Swan rolü için 11 kilo alması hakkında konuştu.
Ashton Kutcher'la çıktığın söyleniyor bu haberler doğru mu peki ?
Bunların %99 u bir b*k yalandan başka değil.  Bu paparazinin en büyük zorbalığı. Yalanlar yazmak, suçlamalar yapmak bunlar sadece zorbalık.
Black Swan rolünde zayıf kuğuyu canlandırırken çok zayıftın gerçektende. Ve bu çok konuşuldu. Bedenin şimdi nasıl hissediyor ?
Muhtemelen 11 kilo daha aldım. Black Swan çekimlerinde herkes 'Tanrım, gerçekten çok zayıfsın' diyordu. Sonra kilo almaya başladım ve ve herkes 'Bu zayıfken daha iyi görünüyordu' dedi. Yapmayın bunu nolur. Bu sadece iş için. Şimdi normal kilomdayım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)